Τρείς « Ήρωες»

Τρείς « Ήρωες»

Ο Γιάννης Φέρτης, ο Δημήτρης Πιατάς και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πρωταγωνιστούν στην κωμωδία που σκηνοθετεί ο Νικίτα Μιλιβόγεβιτς

Τρείς « Ήρωες»
Ένα έργο γραμμένο το 2003 από τον βραβευμένο θεατρικό συγγραφέα Gerald Sibleyras (σε μετάφραση της Μαριάννας Τόλη) παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή με τη σκηνοθετική γραμμή του Νικίτα Μιλιβόγεβιτς στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου. Η  θεατρική του διαδρομή του έργου και της παράστασης ξεκινά αύριο,  Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.  

Σε ένα πρωτότυπο σκηνικό εποχής -του οποίο την ευθύνη έχει ο σκηνογράφος Γιώργος Γαβαλάς- οι τρείς γνωστοί και αγαπητοί καλλιτέχνες, Γιάννης Φέρτης, Δημήτρης Πιατάς και Ιεροκλής Μιχαηλίδης ερμηνεύουν στη σκηνή τους «Ήρωες» - μεταφέροντας τον θεατή στο ιδανικό περιβάλλον του έργου, εκείνο της αναπόλησης και της νοσταλγίας.



Το στόρι της παράστασης έχει ως εξής: Τρείς γκρινιάρηδες φίλοι, βετεράνοι στρατιωτικοί περίπου το 1960, ζουν έγκλειστοι σε ένα νοσοκομείο αναπολώντας τις παλιές τους δόξες. Ζουν με το όνειρο πως μια μέρα θα καταφέρουν να δραπετεύσουν και να ξαναβρεθούν στον έξω κόσμο. Καταστρώνουν φιλόδοξα και ανέφικτα σχέδια για την αποχώρησή τους, διασκεδάζοντας έτσι με την φαντασία τους την ανημποριά τους να κουνήσουν έστω και ένα μέτρο. Αυτή η συγκινητική και ανθρώπινη κωμωδία μετουσιώνει αυτούς τους απλούς ανθρώπους σε ήρωες καθώς με τη σκέψη τους ταξιδεύουν εκεί που οι ίδιοι δεν μπορούν να φτάσουν.
Κλείσιμο

Πρόκειται για μια κωμωδία εποχής η οποία καταφέρνει να αποδώσει τα αισθήματα των τριών φίλων μέσα από τις συζητήσεις τους για το παρελθόν, τα σχέδια τους για το μέλλον και την αντίληψη του χρόνου που παραμένει ακίνητος πια στη διάθεσή τους.

Info
Παραστάσεις κάθε Τετάρτη 20:00 -Πέμπτη 21:00-Παρασκευή: 21:00-Σάββατο 21:00-Κυριακή 20:00
Νέο Θέατρο Βασιλάκου
Προφήτου Δανιήλ 3 & Πλαταιών
Κεραμεικός
Τηλ: 211 013 2002
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης