Οι Δευτέρες του Μάλαμα

Οι Δευτέρες του Μάλαμα

Πιστός στο ετήσιο ραντεβού στον Σταυρό του Νότου – που είναι «όχι απλά μια παράδοση αλλά μια αναγκαιότητα» - ξεκινά εμφανίσεις στις 6 Νοεμβρίου

Οι Δευτέρες του Μάλαμα
«Iδιο στέκι, άλλη μέρα», διαβάζω στην ανακοίνωση που αναγγέλλει τις φετινές εμφανίσεις του Σωκράτη Μάλαμα. Και αυτό γιατί ο χώρος μένει ως έχει – η Κέντρική Σκηνή στο Σταυρό του Νότου- αλλά ο αγαπητός τραγουδοποιός επιλέγει για μέρα την Δευτέρα. «Από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα ραντεβού στην Κεντρική Σκηνή!», διαβάζουμε στην ανακοίνωση. Μαζί του επί σκηνής: η Ιουλία Καραπατάκη στο τραγούδι, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Νίκος Παραουλάκης στο νέυ, ο Φώτης Σιώτας στο βιολί και τη βιόλα, ο Κυριάκος Ταπάκης στο λαούτο αλλά και στο μπουζούκι. 

Οι παραστάσεις της Δευτέρας αρχίζουν νωρίς για τα ελληνικά δεδομένα. Στις 9 το βράδυ. 

Ο Μάλαμας είναι παλαιός γνώριμος της σκηνής του Νέου Κόσμου. Διαβάζω σε παλαιότερη ανάρτηση στο site
: «Για τον Σωκράτη Μάλαμα, το ετήσιο ραντεβού στον Σταυρό του Νότου, είναι όχι απλά μια παράδοση αλλά μια αναγκαιότητα. Εκεί συναντά τα τελευταία χρόνια τους φίλους του, σε εμφανίσεις που συγκινούν και μετατρέπουν το Σταυρό σε μια μεγάλη παρέα, που τραγουδά και βιώνει μια μοναδική κάθε φορά εμπειρία.

(…) Άλλοτε με τον ηλεκτρικό ήχο της μπάντας, άλλοτε με τα πιο λαικά τραγούδια αλλά πάντα και με ακουστικές στιγμές που καθηλώνουν, το μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του είναι κάθε φορά καινούργιο και συναρπαστικό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης