“Postmodern Jukebox” live από την δεκαετία του ΄30

“Postmodern Jukebox” live από την δεκαετία του ΄30

Η πιο επιτυχημένη vintage μπάντα όλων των εποχών έρχεται για δυο συναυλίες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, φιλοδοξώντας να γράψει ...ιστορία!

“Postmodern Jukebox” live από την δεκαετία του ΄30
Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη υποδέχονται το συγκρότημα φαινόμενο, τους “POSTMODERN JUKEBOX”, που οι φανατικοί θαυμαστές τους, σε όλο τον κόσμο, αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Ήδη μετρούν 700 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, 2,7 εκατομμύρια συνδρομητές, τεράστιες πωλήσεις, και εκατοντάδες sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Λίγο πριν εμφανισθούν και στη Ελλάδα, μας υπόσχονται ότι οι συναυλίες τους στη χώρα μας θα είναι μοναδικές και αλησμόνητες, σαν τις επιτυχίες τους.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο συνθέτης και πιανίστας Scott Bradlee, είχε την εξής ιδέα:  "παίρνεις τις Top 40 επιτυχίες του σήμερα και τις διασκευάζεις χρησιμοποιώντας τις μουσικές τάσεις και τους ρυθμούς του μεσοπολέμου". Μια ιδιοφυής ιδέα, που είχε σαν αποτέλεσμα το εκρηκτικό ρεπερτόριο της μπάντας  “POSTMODERN JUKEBOX”. 

Εβδομήντα και πλέον καλλιτέχνες, κάτω από την καθοδήγηση του ιδρυτή της ομάδας, τραγουδούν στους ρυθμούς της swing, της jazz, του fox-trot και της soul. Ο Scott Bradlee επιλέγει τις επιτυχίες που θα διασκευαστούν, κάνει την ενορχήστρωση και διαλέγει τους καταξιωμένους καλλιτέχνες ή τα νέα ταλέντα που θα κάνουν την ερμηνεία.

Ο ίδιος, πολύ υπερήφανος για τις μοναδικές ικανότητες όλων των μελών της ομάδας του δηλώνει: «Πρόκειται για τον καλύτερο συνδυασμό διαφορετικών προσωπικοτήτων και διαφορετικών μουσικών, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πιστούς φίλους μας μια καταπληκτική, μια μοναδική εμπειρία. Μας επιτρέπει να τους μεταφέρουμε στο πιο εντυπωσιακό πάρτι, στο πιο αυθεντικό, στο πιο ενθουσιώδες πάρτι της δεκαετίας του 30 ή του 40. Μία συναυλία των “POSTMODERN JUKEBOX” είναι το μόνο μέρος που μπορείτε να ζήσετε όλα αυτά και πολλά άλλα, μέσα σε μια νύχτα».

Κλείσιμο


Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει το πιο ενθουσιώδες πάρτι των περασμένων ένδοξων δεκαετιών και να χορέψει στους τρελούς ρυθμούς και στις μεγάλες διασκευασμένες επιτυχίες των Beyonce, Rihanna, Lady Gaga, Justin Timberlake, Katy Perry, Miley Cyrus, Justin Bieber, Britney Spears,  Ariana Grande, Taylor Swift, Jason Derulo, Snoop Dogg, Nicki Minaj, Celine Dion, Whitney Houston , Metallica, Wham, Madonna, Guns N' Roses, Bon Jovi, Backstreet Boys, Aerosmith, Beatles, Radiohead, David Bowie, Red hot Chili Peppers, Adele, George Michael, Metallica, Bruce Springsteen, Bruno Mars, Blink 182, The Killers, John Legend, NSYNC, Nirvana, The Fugees, Gorillaz, Green Day και πολλών πολλών ακόμη.

Info
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Κεραμεικός, Αθήνα
Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:30.

Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη
Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:30.

Πληροφορίες στο 210 725 8510
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης