Εργοστάσιο γιορτινής διάθεσης

Εργοστάσιο γιορτινής διάθεσης

Το The Christmas Factory επιστρέφει στην Τεχνόπολη για να αναδείξει τη μαγεία των Χριστουγέννων στην καρδιά της Αθήνας

Εργοστάσιο γιορτινής διάθεσης
Από τις 2 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου 2017, το The Christmas Factory θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και θα περιμένει μικρούς και μεγάλους με νέες εκπλήξεις, απίθανες προτάσεις για παιχνίδι και πολλά πολλά δώρα.

Ανανεωμένο, με νέα και ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, λαμπερό και ζεστό, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανα παιχνίδια, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις και το κυριότερο, με περισσότερα δωρεάν παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου, το The Christmas Factory είναι εδώ ξανά για ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαράς, φέρνοντας την μαγεία των γιορτών στην καρδιά της πρωτεύουσας.



Το χριστουγεννιάτικο αυτό εργοστάσιο, που στήνεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, αποτελεί πλέον έναν θεσμό της πόλης, που έχει βάλει την Αθήνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς καταφέρνει να συνδέει το κομμάτι της ποιοτικής ψυχαγωγίας με την αληθινή διασκέδαση, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο η μοναδική αυτή εμπειρία να είναι προσιτή σε όλους. Κάθε χρόνο λοιπόν υποδέχεται μικρούς και μεγάλους επισκέπτες και υπόσχεται κι αυτή τη φορά να ανατρέψει κάθε αρνητική διάθεση γεμίζοντας μας με θετική ψυχολογία και χαρά.
Κλείσιμο

Όσοι επισκεφτούν αυτή τη χριστουγεννιάτικη γωνιά της Αθήνας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Μαγικό Δέντρο των Χριστουγέννων, τον Τροχό της Τύχης, μία άκρως γιορτινή αγορά, καθώς και πολλά happenings με μουσική, θέατρο, σινεμά και χορό. Το Christmas Factory αποτελεί αναμφίβολα έναν παραμυθένιο προορισμό, και μας προσκαλεί όλους να αφήσουμε και φέτος τις έγνοιες για λίγο στην άκρη, να γίνουμε ξανά παιδιά, και να πιστέψουμε στα θαύματα. Τέλος, αξίζει να σημειωθει ότι το Χριστουγεννιάτικο αυτό Εργοστάσιο του Κεραμεικού συνεργάζεται με τη Φλόγα, το Χαμόγελο του Παιδιού και τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, προσφέροντας αγάπη και ελπίδα σε όσους φίλους μας το έχουν ανάγκη.

Info
The Christmas Factory
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Γκάζι
2 Δεκεμβρίου 2016 με 2 Ιανουαρίου 2017
Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ – 10.00 μμ
Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5,50 ευρώ. Τις καθημερινές, Δευτέρα - Παρασκευή, θα δίνονται δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Η προσφορά αυτή ισχύει έως και 23/12/2016
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης