H Δημοκρατία της Kadebostany

H Δημοκρατία της Kadebostany

Η μπάντα που… βρίσκεται βόρεια της Ιταλίας, ανατολικά της Ελβετίας και δυτικά της Τουρκίας επιστρέφει στον Βοτανικό

H Δημοκρατία της Kadebostany
Είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στη χώρα μας και όχι άδικα: καταφέρνουν να παντρέψουν με μοναδικό τρόπο διαφορετικά είδη μουσικής όπως balcan, electro, pop, αλλά και hip hop, bossa nova και tango. Παράλληλα, στα live τους προσφέρουν ένα ξεχωριστό θέαμα που συνδυάζει χορό με οπτικά εφέ, βίντεο, neon φώτα και στολές. Γι’ αυτό και η επερχόμενη εμφάνισή τους στις 20 Μαΐου, στο Βοτανικός Stage, αναμένεται να είναι sold out.

Η… Ευρωπαϊκή Δημοκρατία της Kadebostany μας συστήθηκε το 2008 από τον Ελβετό παραγωγό Kadebostan που συγκέντρωσε μουσικούς από διάφορα σημεία της Ευρώπης και δημιούργησε τον χαρακτηριστικό ήχο του γκρουπ, ένας ήχος σημερινός που έδεσε τέλεια με την ονειρική φωνή της Amina. Με μία ιδιαίτερη αισθητική ταυτότητα στις εμφανίσεις τους και δυνατά live κατάφεραν να κατακτήσουν και τους πιο απαιτητικούς μουσικόφιλους. Το 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Songs from Kadebostany”. To 2013 με το άλμπουμ τους “Pop Collection” κατέκτησαν τα charts και το 2014 ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους.



Ο φανταστικός κόσμος του Kadebostan, η Δημοκρατία της Kadebostany, όπως λέει και ο ιδρυτής της «ήρθε μια μέρα σαν… επιφοίτηση [illumination]. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που να είναι πιο εκλεπτυσμένο από μια μπάντα, κάτι που θα αντανακλά το αυθεντικό καλλιτεχνικό μου όραμα. Και έτσι δημιούργησα μια… χώρα. Τη Δημοκρατία του Kadebostany. Τοποθέτησα τη χώρα μου βόρεια της Ιταλίας, ανατολικά της Ελβετίας και δυτικά της Τουρκίας. Μετά δημιούργησα μια μπάντα για να αντιπροσωπεύει την κουλτούρα της Kadebostany σε όλο τον κόσμο. Την ίδια στιγμή έδωσα στον εαυτό μου τον τίτλο του Προέδρου, ο President Kadebostan…».
Κλείσιμο

Την Παρασκευή, λοιπόν, 20 Μαϊου, θα μπορέσουμε να δούμε τους Kadebostany στο Βοτανικός Stage, σε ένα audio-visual πρόγραμμα με νέα τραγούδια και νέους performers. Όπως τονίζεοι ο Kadebostan, «όταν πρόκειται για μια ζωντανή εμφάνιση, αφοσιωνόμαστε στην επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με το κοινό. Θέλουμε οι άνθρωποι να ξεφύγουν απ' την πραγματικότητα και να εισχωρήσουν στη δική μας φαντασία…».

Info
Τα πρώτα 500 εισιτήρια: 15 Ευρώ  
Προπώληση: 18 Ευρώ
Ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 22 Ευρώ
Πληροφορίες - προπώληση: 210-3473835 και www.viva.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης