Με τη δύναμη του κοινού

Με τη δύναμη του κοινού

Η τραγουδίστρια Κέλλυ Καλτσή απευθύνεται στο κοινό του crowdfunding για να χρηματοδοτήσει το νέο της βιντεοκλίπ

Με τη δύναμη του κοινού
Οι πλατφόρμες crowdfunding δεν προσφέρονται μόνο για τη χρηματοδότηση των πιο έξυπνων γκάτζετ της αγοράς. Αποτελούν μιας πρώτης τάξεως λύση και για καλλιτέχνες που θέλουν να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις για να υλοποιήσουν τις ιδέες τους - στην κατηγορία αυτή ανήκει και η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Κέλλυ Καλτσή.

Κλείσιμο


Όπως εξηγεί ή ίδια μέσα από τη σελίδα που δημιούργησε, τα τελευταία έξι χρόνια έχει δημιουργήσει μία ομάδα συνεργατών και στήνει τα δικά της πρότζεκτ καλύπτοντας αποκλειστικά με δικές της δυνάμεις όλα τα έξοδα. «Πρόσφατα κυκλοφορήσαμε το καινούργιο μας single "I Love Υou" που γράψαμε με τον Χάρη Σελεβό σε μουσική παραγωγή του ELIOT και επιθυμία μας είναι να το κάνουμε εικόνα».

Στο σημείο αυτό μπαίνει η βοήθεια των χρηστών της πλατφόρμας easystarter
, αφού με τη συνδρομή τους, που ξεκινάει από τα 2 και φθάνει μέχρι τα 3.000 ευρώ, θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί η ιδέα της. «Σε όλο αυτό σας θέλω παρέα…», συμπληρώνει, «με συμμετοχή στο βιντεοκλίπ, με free downloading tracks, με δωρεάν προσκλήσεις σε επερχόμενες εμφανίσεις μας και με πολλά ακόμη “δωράκια”».



Ενδεικτικές παροχές της καμπάνιας

2 ευρώ
Αποκλειστική φώτο με προσωπική αφιέρωση και ευχαριστήριο μήνυμα στα προσωπικά μου social media!

20 ευρώ
Free Digital Downloading του καινoύριου μου single "I Love You" και του αμέσως προηγούμενου "Toxic Butterfly”. Αποκλειστικά updates του "I Love You" project στο Easystarter και ευχαριστήριο personal video teaser στα προσωπικά μου / σου social media καθώς και μια διπλή πρόσκληση σε επερχόμενο gig, show ή παράσταση...Ευκαιρία να σε ευχαριστήσω κι απο κοντά!

100 ευρώ
Διαλέγεις λέξη,φράση,στίχο της αρεσκείας σου,μου στέλνεις μέγεθος και σου στέλνω t-shirt ζωγραφισμένο απο μένα με τον στίχο, φράση, λέξη που μου ζήτησες και γράφω και κάτι δικό μου... Επιπλέον, ό,τι περιλαμβάνεται στην ανταμοιβή των 50 ευρώ.

500 ευρώ
Μου στέλνεις τραγούδια που θα ήθελες να ακούσεις διασκευασμένα απο εμένα, μπαίνω στούντιο και στο στέλνω ακριβώς όπως μου το ζήτησες σε mp3! Επιπλέον ό,τι περιλαμβάνεται στην ανταμοιβή των 60 ευρώ.

3.000 ευρώ
Μαζεύω την ομάδα μου (Special K'z) και ερχόμαστε σύσσωμοι όπου μας καλέσεις (τα εισιτήρια δεν περιλαμβάνονται στην τιμή για ευνόητους λόγους)! Επιπλέον,ό,τι περιλαμβάνεται στην ανταμοιβή των 60 euro. Και καλή μας διασκέδαση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης