Η Μαριλένα και η Στέλλα έφτιαξαν μια τσάντα για τους βιβλιόφιλους

Η Μαριλένα και η Στέλλα έφτιαξαν μια τσάντα για τους βιβλιόφιλους

Δύο επιτυχημένες επαγγελματίες, η μία manager σε μεγάλες επιχειρήσεις και η άλλη still life photographer πήραν την πρωτοβουλία να φτιάξουν μια στάντα ειδικού σκοπού. Ετσι, γεννήθηκε η "The Original Book Bag"

Η Μαριλένα και η Στέλλα έφτιαξαν μια τσάντα για τους βιβλιόφιλους
Δύο γυναίκες, επιτυχημένες επαγγελματίες στο χώρο της η κάθε μια, με χιλιόμετρα από εμπειρίες και ένσημα, είναι πίσω από τη δημιουργία μιας πρωτότυπης και ιδιαίτερης, μέσα στην απλότητά της, τσάντας. Το όνομα της, "The Original Book Bag". Η τσάντα της Μαριλένας και της Στέλλας έχει ως στόχο να αποτελέσει τον χρήσιμο μεταφορέα των βιβλιοφίλων πάσης ηλικίας αλλά και να λειτουργήσει ως ενα πρωτότυπο, κομψό και ευπαρουσίαστο αξεσουάρ για γυναίκες και άντρες.



Μισό… όμως. Ξέχασα τις ιδιότητες των δύο γυναικών. Η Μαριλένα Καρτελιά σπούδασε Οικονομικά στην Ελλάδα (Bachelor in Economics, Deree College) και Marketing στην Ελβετία (Master in Marketing Studies, Webster University, Geneva) και εργάστηκε στην Ελλάδα σε θέσεις ευθύνης σε σημαντικές πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες μέχρι το 2013 (Nestle - Sales & Marketing Department , ΕΒΓΑ - Export Manger, NEOSET - Sales Manager, Ideal Standard - Sales Manager και Marketing Director, Εθνικό Κτηματολόγιο - General Manger). Ναι, σωστά διαβάσατε η κα Καρτελιά της "The Original Book Bag" ήταν η γενική διευθύντρια της «Εθνικό Κτηματολόγιο».
Κλείσιμο

Από την άλλη πλευρά, η Στέλλα Πανταζοπούλου σπούδασε Φωτογραφία (Bachelor of Arts Hons, University of London και Master of Arts, City University) στο Λονδίνο, όπου και εργάστηκε ως φωτογράφος και καθηγήτρια της Ιστορίας της Τέχνης, με εξειδίκευση στη φωτογραφία, στο University of East London και στο Kingston University. Το 2001 επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεργάζεται με τις σημαντικότερες διαφημιστικές εταιρίες και ομίλους περιοδικού τύπου ως still life photographer.



Πώς μας προέκυψε όμως η τσάντα; «Ξεκίνησε από μία προσωπική μας ανάγκη», μου λέει η Μαριλένα και εξηγεί: «Μας αρέσει και στις δύο το διάβασμα. Το βιβλίο για εμάς είναι μια συντροφιά, μια όαση, ένα διάλειμμα, μια ευκαιρία να ονειρευτούμε και θέλουμε να μας ακολουθεί παντού. Μέχρι σήμερα, προσπαθώντας να το προστατέψουμε από φθορές, η θέση του ήταν στριμωγμένο στις τσάντες μας, μέσα σε πλαστικές σακούλες ή στην καλύτερη περίπτωση σε κάποια διαφημιστική υφασμάτινη τσάντα. Η κατάσταση δυσκόλευε το καλοκαίρι, όταν μετά την παραλία μέσα στο βιβλίο βρίσκαμε από άμμο μέχρι ψίχουλα και φυσικά ανεξίτηλες στάμπες από το αντηλιακό. Επίσης, επειδή συνηθίζουμε να χαρίζουμε βιβλία, πάντα αισθανόμασταν ότι θα θέλαμε "κάτι" για να κάνει το δώρο πιο προσωπικό!



»Ετσι σχεδιάσαμε και παρουσιάσαμε φέτος τον Μάρτιο την "The Original Book Bag"! Την μοναδική αυθεντική τσάντα για το βιβλίο μας, σε πολλά χρώματα για να το κρατάμε πάντα σε καλή κατάσταση, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα πρωτότυπο, κομψό και ευπαρουσίαστο αξεσουάρ για γυναίκες και άντρες». Η "The Original Book Bag" κατασκευάζεται στην Ελλάδα και είναι από 100% ελληνικό, ανθεκτικό, βαμβακερό ύφασμα. Η διάστασή της είναι τέτοια ( 24x21 εκ) για να χωράει ακόμη και ένα πολυσέλιδο βιβλίο.

Μέχρι σήμερα την "The Original Book Bag" θα την βρείτε στα βιβλιοπωλεία: Χαρτόπολις ( Βασιλείου Δημητρίου, 1 Ν. Ψυχικό), Libro (Πατριάρχου Ιωακείμ 8, Κολωνάκι), Εβίτα (Αγίας Φιλοθέης 1 & Πάρνηθος, Φιλοθέη), Γραπτό ( 25ης Μαρτίου 53, Ν. Ψυχικό), Κύβος ( Κηφισίας 234 & Λυκούργου 4, Χαλάνδρι) και Παρασκήνιο στην Κλειτορία των Καλαβρύτων . Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoriginalbookbag.com και στο fb όπου η The Original Book Bag έχει τη δική της σελίδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης