Τουρνουά προσφοράς για έναν 15χρονο χωρίς άνω άκρα

Τουρνουά προσφοράς για έναν 15χρονο χωρίς άνω άκρα

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαρτίου διοργανώνεται το «4ο Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης»

Τουρνουά προσφοράς για έναν 15χρονο χωρίς άνω άκρα
Ένα ξεχωριστό αθλητικό διήμερο (28 και 29 Μαρτίου) για καλό σκοπό, διοργανώνουν από κοινού μια σειρά από φορείς και σωματεία της Αθήνας, έπειτα από πρωτοβουλία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Νέοι Αθλητές και αθλήτριες από 7 έως 14 ετών θα παίξουν ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση και θα κολυμπήσουν, στο πλαίσιο του «4ου Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης»
. Αυτή τη φορά τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια αγοράς τεχνητών μελών για ένα συνομήλικό τους που γεννήθηκε χωρίς άνω άκρα.

«Το
Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης
Κλείσιμο
 εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων κοινωνικού χαρακτήρα του Οργανισμού, οι οποίες έχουν ως στόχο να προσφέρουν μέσα από την προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητισμού, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους συμπολίτες μας, που το έχουν ανάγκη», μας λέει ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α κ. Χρήστος Τεντόμας
.

Το «4ο Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης»
διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.), την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Κ.Α.) και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.), με την ευγενική χορηγία της Τράπεζας Eurobank Ergasias A.E. και της εταιρίας «Νανού».



Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στο σκοπό της εκδήλωσης μπορούν να καταθέσουν δωρεά στον τραπεζικό λογαριασμό, που έχει ανοιχτεί από τις 17/3 στο όνομα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στην τράπεζα Eurobank, με αριθμό λογαριασμού: 0026.0240.38.0201254850 και αρ. ΙΒΑΝ: GR9702602400000380201254850, ο οποίος θα παραμείνει ανοιχτός έως 13 Απριλίου.

Η διοργάνωση, θα διεξαχθεί στα εξής Αθλητικά Κέντρα του Οργανισμού:

Αθλητικό Κέντρο Ρουφ
Σάββατο 28 Μαρτίου - 9π.μ. έως 2μ.μ. - Αγώνες ποδοσφαίρου

Αθλητικό Κέντρο Γουδή
Σάββατο 28 Μαρτίου - 9π.μ. έως 2μ.μ. - Αγώνες καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ)

Αθλητικό Κέντρο Μετς
Κυριακή 29 Μαρτίου - 9π.μ. έως 2μ.μ. - Αγώνες καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ)

Κολυμβητήριο Κολοκυνθούς
Κυριακή 29 Μαρτίου - 9π.μ. έως 2μ.μ. - Αγώνες κολύμβησης

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν καλούν στα τηλέφωνα: 210 5284873 και 210 5284874.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης