Ένας βράχος πρωταγωνιστεί στο Παγκράτι

Ένας βράχος πρωταγωνιστεί στο Παγκράτι

Όνειρα και φαντασία στη σκηνή του Skrow

Ένας βράχος πρωταγωνιστεί στο Παγκράτι
Μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το Μετρό του Ευαγγελισμού το Skrow Theater διανύει ήδη τον δεύτερο χρόνο ζωής του και δίνει το δικό του στίγμα στην ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα περιοχή του Παγκρατίου. 
Ο σκηνοθέτης Βασίλης Μαυρογεωργίου, μαζί με τους Μαρία Φιλίνη, Σεραφείμ Ράδη, Κατερίνα Μαυρογεώργη και Νίκο Μαραμαθά, ετοίμασαν και για φέτος ένα όμορφο πρόγραμμα στο θέατρο που χαρακτηρίζεται από το τμήμα βράχου του άλσους Παγκρατίου που μπαίνει στην κύρια αίθουσα και εμπνέει με διαφορετικό τρόπο τους δημιουργούς.
Πρώτη παράσταση για φέτος η «Μπετονένια παραλία» του ίδιου του Μαυρογεωργίου, και θα παίζεται έως τις 30 Νοεμβρίου σε μουσική Φοίβου Δεληβοριά. Πρόκειται για ένα δυστοπικό θρίλερ για την κατάληξη της Αθήνας στο 2088, έτος κατά το οποίο μία μπετονένια παραλία βρίσκεται στη θέση της πλατείας Ομονοίας και η Ακρόπολη έχει γίνει νησί. Η Κατερίνα Μαυρογεώργη, η Δανάη Ευθυμιάδη, ο Σεραφείμ Ράδης και ο Βασίλης Μαυρογεωργίου έχουν αναλάβει να μας μεταφέρουν στο... μέλλον σε μια παράσταση που πέρυσι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. 
Για τους μικρούς θεατρόφιλους -από 3 ετών και πάνω- στο χώρο παρουσιάζεται «Ο ονειροφάγος» της ομάδας Ντουθ. Η παράσταση μας μεταφέρει στην υπνοχώρα, μια πολιτεία στην οποία βασιλιάς γίνεται όποιος βλέπει τα καλύτερα όνειρα. Παίζουν: Μυρτώ Μακρίδη, Σεραφήμ Ράδη, Ιωάννα Ραμπαούνη και Μαρία Φιλίνη.
Τελευταία θα κάνει για φέτος πρεμιέρα η νέα παράσταση του Δημήτρη Μπογδάνου «Μπιλ και Λου». Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και η Λυδία Τζανουδάκη θα ζωντανέψουν τη σχέση δύο αγνώστων που έχτισαν μία δυνατή, 20ετή φιλία μέσω αλληλογραφίας. Η οκτάχρονη Λου από την Αυστραλία και ο Νεοϋορκέζος, υπέρβαρος, μεσήλικας Μπιλ, είναι δύο βασανισμένοι ήρωες που βρίσκουν ξαφνικά στα γράμματα που έρχονται από την άλλη άκρη του ωκεανού, μία σανίδα σωτηρίας και τη μοναδική ελπίδα για πραγματική ανθρώπινη επαφή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης