Έρχεται το Volvo XC20

Έρχεται το Volvo XC20

Προτού καν λοιπόν, κοπάσει ο κουρνιαχτός που δημιουργήθηκε από την επίσημη αποκάλυψη του νέου οχήματος ελεύθερου χρόνου XC40, η Volvo οπλίζει εκ νέου και πυροβολεί με ένα χαριτωμένο μικρό crossover, το XC20.

Έρχεται το Volvo XC20
Δεν είναι δικά μας λόγια ούτε αποκυήματα της φαντασίας μας, ο επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Volvo, Henrik Green, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός συνειδητά: «Γιατί αλήθεια να μην έχουμε στην γκάμα μας κι ένα XC20; Η νέα και ευέλικτη πλατφόρμα CMA πάνω στην οποία θα πατήσει και το XC40 δύναται να γίνει μικρότερη
», τόνισε με νόημα, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται απλώς σε πρώιμο στάδιο, αλλά σε προχωρημένο επίπεδο. Ούτως ή άλλως, μηχανικά μέρη και κινητήρες είναι έτοιμα από το μεγαλύτερο αδελφάκι, οπότε δεν βλέπουμε το λόγο να μην γίνει πράξη ένα τέτοιο εγχείρημα. Η Volvo δεν χωρά την παραμικρή αμφιβολία πως συμβουλεύεται και αφουγκράζεται τις έρευνες αγοράς, τις τάσεις, αλλά και τα επιστημονικά στοιχεία των ειδικών μελετητών της ευρωπαϊκής αγοράς αυτοκινήτου και κατέληξε σε αυτή την απόφαση, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως θα υπάρξει σημαντική έξαρση στη ζήτηση μικρών crossover στο επόμενο χρονικό διάστημα στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης