Χρήστος Χολίδης: Μιλάει για τη Δούκισσα Νομικού

Χρήστος Χολίδης: Μιλάει για τη Δούκισσα Νομικού

Ο γίγαντας της πίστας, ύψους 1.95 εκατοστών, μιλάει για την όμορφη παρουσιάστρια.

Χρήστος Χολίδης: Μιλάει για τη Δούκισσα Νομικού
Ο Χρήστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Έχει μία μικρότερη αδελφή, τη Χριστίνα, στην οποία τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία. Εξάλλου, ήρθαν μαζί στη φωτογράφιση για το περιοδικό και μίλησαν για τη σχέση τους στην κάμερα του People TV.

Μπορεί να μάλωναν, αλλά ποτέ δεν ξεπέρασαν τα όρια. O Χρήστος μιλά με νοσταλγία για τα παιδικά του χρόνια: «Θυμάμαι πως  περίμενα τον μπαμπά μου να γυρίσει από τη δουλειά και κατέβαινα στο δρόμο, δήθεν ότι έπαιζα μόνος μου ποδόσφαιρο, για να με παίξει. Εκείνος, παρότι ήταν κουρασμένος από το τελωνείο Αθηνών, όπου δούλευε, ασχολούνταν μαζί μου. Αυτή είναι μια χαρακτηριστική εικόνα από την παιδική μου ηλικία». Ο Χρήστος δεν ήταν και το πιο καλόβολο παιδάκι. «Ως πιτσιρικάς, έκανα κι εγώ τις τρέλες μου. Στη γειτονιά που μεγάλωσα, τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα. Οι παρέες ήταν περίεργες. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, ο αθλητισμός ήταν κάτι που με έσωσε» εξομολογείται στο People.

Οι γυναίκες και η γνωριμία 
με τη  ρουλα Κορομηλά
Ως έφηβος, αντιμετώπιζε τις γυναίκες χαλαρά, χωρίς να πέφτει με τα μούτρα. «Δεν είχα μακροχρόνιους δεσμούς. Η πρώτη μου μεγάλη σχέση ήταν στα 18 και κράτησε δυόμισι χρόνια». Αρκετά μεγάλη για ένα 18άρη. «Από μικρός και λόγω αθλητισμού ήμουν απίστευτα πειθαρχημένος. Να σκεφτείς πως Παρασκευή και Σάββατο είχα να βγω τέσσερα χρόνια» αποκαλύπτει. Από την άλλη, μολονότι αποφεύγει να πει το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για μια γυναίκα, διευκρινίζει τις προθέσεις του. «Έχω κάνει τρελά πράγματα. Ό,τι μπορεί να φανταστεί το μυαλό σου το έχω κάνει. Δεν έχω όρια. Άμα θέλω κάτι, μπορεί να φτάσω στο διάστημα, να μπω σε τροχιά».
Κλείσιμο
Το 2000 παρουσιάζεται στο στρατό και υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις. Αρχικά ως εκπαιδευτής και μετά ως συσκευαστής αλεξίπτωτων. «Ήταν μεγάλη ευθύνη. Έβαζα την υπογραφή μου για να κάνουν άλματα σε όλη την Ελλάδα. Στο στρατό μεταμορφώθηκα. Παραέγινα άντρας σε μικρή ηλικία, πιο γρήγορα απ’ ό,τι έπρεπε» εξομολογείται. Ήταν μόλις 22 ετών. «Δεν φοβόμουν τίποτα. Πίστευα πως ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα πάντα και αυτό με οδήγησε στο να παίρνω μεγάλες αποφάσεις». Τελειώνοντας το στρατό, συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις του στο Αιγάλεω. «Κάποια στιγμή θέλησαν να μου κόψουν τα λεφτά. Έδινα την ψυχή μου για το μπάσκετ. Εκεί τρελάθηκα. Δεν το πίστευα. Για ένα μήνα ήμουν ένα φάντασμα που περπατούσε. Σταμάτησα. Εκεί λοιπόν σκέφτηκα πως πρέπει να κάνω κάτι άλλο».
Η πρώτη του επαφή με την τηλεόραση γίνεται μέσω μιας φίλης που έψαχνε μοντέλα για την εκπομπή Καλώς Τους στον Alpha, την οποία παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. «Είχα θράσος. Της είπα “κι εγώ μοντέλο είμαι”. Έτσι πήγα. Φορούσα μαγιό στη στήλη της μόδας. Βέβαια τότε ήμουν πολύ γυμνασμένος, 110 κιλά με φουλ κοιλιακούς. Συμμετείχα σε τρεις εκπομπές. Θυμάμαι πως, όταν έμπαινε η Ρούλα στο πλατό, από εκεί που γινόταν χαμός, ξαφνικά όλοι τσιμουδιά. Ήταν θεά η Ρούλα».
Στην τελευταία εκπομπή εκείνης της σεζόν είχαν καλέσει τον Γιώργο Γιαννιά. «Ήταν η ορχήστρα του Romeo. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πως για κάποιο λόγο βρίσκομαι εκεί. Μίλησα με τον Μέμο, το παιδί που έπαιζε πλήκτρα (ο μόνος που με βοήθησε), και μου είπε ότι θα γίνουν οντισιόν. Με ρώτησε αν τραγουδάω και του είπα πως όλη η Ελλάδα τραγουδάει, εγώ δεν θα τραγουδάω; Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και πράγματι μετά από δύο μήνες πήγα και με πήραν».
Η πρώτη φορά που ανεβαίνει σε πίστα ως επαγγελματίας τραγουδιστής πλέον είναι το 2003 στην Πάτρα. «Είχα αργήσει! Έπαιζε ήδη το τραγούδι με το οποίο επρόκειτο να βγω και μόλις μου είπαν ότι έφτασε η σειρά μου για να τραγουδήσω κατέβηκα τη σκάλα σχεδόν πηδώντας!».

Κυνηγώντας την Kate Moss!

Παρότι έχει γνωρίσει πολλά διάσημα πρόσωπα της διεθνούς showbiz μέσα από την καριέρα του στο τραγούδι, ο Χρήστος θυμάται ορισμένα αστεία περιστατικά που έζησε στο Λονδίνο, το οποίο επισκέπτεται συχνά. «Με τον Paul McCartney συγκρουστήκαμε στο Λονδίνο. Κυριολεκτικά! Μιλούσε στο κινητό και, έτσι όπως ήταν αφηρημένος, σκόνταψε και έπεσε επάνω μου. Επίσης στο Portobello, κάποια στιγμή μου δείχνει ένας φίλος μου την Kate Moss. Από κοντά, βέβαια, δεν είναι αυτό που βλέπεις στα περιοδικά, δεν γυρνάς να την κοιτάξεις, αν δεν καταλάβεις ποια είναι. Πήγα και τη χαιρέτησα. Βέβαια, οι σωματοφύλακές της φρίκαραν, αλλά εγώ δεν έδωσα σημασία. Την κυνηγούσα στα στενά του Portobello» λέει γελώντας. Επίσης, έχει βρεθεί για μπάρμπεκιου στο σπίτι του Jude Law, όμως αποφεύγει να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Ο επιχειρηματίας κύριος Χολίδης και τα 127 ζευγάρια παπούτσια!
Παράλληλα με το τραγούδι (φέτος εμφανίζεται στο Vox) ο Χρήστος έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε υπηρεσίες εστίασης. «Αυτό προέκυψε όταν ένας παιδικός φίλος μού πρότεινε να κάνουμε μια καφετέρια, το Focaccino. Πίστεψα πολύ σ’ αυτή την ιδέα. Το πρώτο μαγαζί ήταν στο Παλαιό Φάληρο. Εγώ θέλησα να κάνω το μαγαζί της Γλυφάδας. Βρήκαμε τον κατάλληλο χώρο και το ανοίξαμε».

Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει personal training, παίζει μπάσκετ, αλλά και padel, που είναι μια εκδοχή του τένις. «Τώρα γυμνάζομαι περισσότερο από την εποχή που ήμουν επαγγελματίας αθλητής. Έχω χάσει δεκατρία κιλά» παραδέχεται. Στα αθλητικά είδη ξοδεύει και τα περισσότερα χρήματά του. «Όταν ήμουν μικρός, είχα ενάμισι ζευγάρι παπούτσια για να παίξω μπάσκετ. Μόλις τρυπούσε το παπούτσι, έβαζα ταινία. Έλεγα στον εαυτό μου ότι, μόλις μεγαλώσω και δουλέψω, θα αγοράζω αθλητικά. Ουσιαστικά, αναπληρώνω αυτό που μου είχε λείψει όταν ήμουν μικρός. Έχω 127 ζευγάρια παπούτσια» εξομολογείται.

Ο Χρήστος για τη Δούκισσα Νομικού
Με τη Δούκισσα Νομικού ήταν μαζί για δύο χρόνια. Όλοι τούς θεωρούσαν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των media, ενώ, όπως είχε δηλώσει η ίδια η Δούκισσα στην εκπομπή ΟΛΑ, αυτό που ξεχώρισε αμέσως στον Χρήστο ήταν το πόσο αυθεντικός είναι. Πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια μίλησε στην τηλεόραση, αναφέροντας πως «Με τον Χρήστο μιλάμε». Πώς το σχολιάζει; «Αφού το είπε, τι να κάνω εγώ; Δεν είναι εύκολο να μιλάς και είμαι αντίθετος. Δεν νομίζω πως δυο άνθρωποι που ήταν ζευγάρι μπορεί να γίνουν φίλοι. Στο μέλλον ίσως, ναι» απαντά ο Χρήστος με την αυθεντικότητα που τον χαρακτηρίζει. Ποιος θεωρεί πως είναι
ο βασικός λόγος χωρισμού σε ένα ζευγάρι, από τη στιγμή που και οι δύο είναι όμορφοι και πετυχημένοι; «Μακάρι να υπήρχε ένας κανόνας να ήταν όλοι ευτυχισμένοι και να μη χώριζε κανείς. Μια μέρα ξυπνάς, σκέφτεσαι το κόκκινο, ο άλλος το πράσινο και δεν βγαίνει χρώμα». Πριν από λίγο καιρό, ο Θέμος Αναστασιάδης κάλεσε στην εκπομπή του την κοπέλα που έπαιξε στο τελευταίο βιντεοκλίπ του Χρήστου. Μάλιστα έκαναν πλάκα λέγοντας πως είναι το κορίτσι του Χολίδη. Τον ενόχλησε το περιστατικό; «Η κοπέλα είναι φίλη μου. Την κάλεσαν, αλλά ούτε καν ασχολήθηκα. Μάλιστα, επειδή είχα αγώνα εκείνη τη μέρα, δεν είδα την εκπομπή» παραδέχεται. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια νέα σχέση; «Έχω μια σχέση, αλλά είναι στο εξωτερικό.

Το όνομά της ξεκινάει από Ρι- και τελειώνει σε -άνα». Ρε Χρήστο, με τη Ριάνα τα έφτιαξες; «Έχω απογειωθεί! Πέρα από την πλάκα, είμαι μια χαρά. Έχω τους φίλους μου, τις δουλειές μου. Έχω βγάλει το τραγούδι “Έπαθα και έμαθα”, ενώ το επόμενο τραγούδι βρίσκεται στα σκαριά και θα είναι πρόταση! Πριν το Πάσχα πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει». Πώς φαντάζεται τον εαυτό
του σε δέκα χρόνια; «Μακάρι να έχουμε την υγεία μας, γιατί πολλά γίνονται. Τέτοιου είδους σχέδια δεν κάνω. Σε δέκα χρόνια θα ήθελα να ζω».

Περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης