Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο άνθρωπος με τα piercing που μπορεί να φάει γλειφιτζούρι από τα μάγουλα

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο άνθρωπος με τα piercing που μπορεί να φάει γλειφιτζούρι από τα μάγουλα

Άνοιξε τρύπες με διάμετρο 34mm και πάει για τα 40mm 

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο άνθρωπος με τα piercing που μπορεί να φάει γλειφιτζούρι από τα μάγουλα
Κάποια από τα ρεκόρ Γκίνες αφορούν ανθρώπους που έχουν κάνει εντυπωσιακά κατορθώματα ή έχουν ιδιαίτερες δεξιότητες. Ωστόσο τα πιο διάσημα ρεκόρ είναι τα... πιο περίεργα και παράξενα που έχουν συμβεί. 

Ένα από αυτά είναι το ρεκόρ Γκίνες που έχει κατακτήσει ο Joel Miggler ο οποίος έχει κάνει τα περισσότερα piercing στο πρόσωπό του από οποιονδήποτε άλλο στον πλανήτη. 

Κλείσιμο


Μέχρι και πέρυσι δηλαδή ο νεαρός είχε ανοίξει 11 τρύπες στο πρόσωπό του και το θέαμα ήταν από την μία εντυπωσιακό από την άλλη θα το χαρακτήριζε κανείς έως και αηδιαστικό. 

Ο 22χρονος εξηγεί πως όλα ξεκίνησαν στα 13 του χρόνια όταν και έκανε δηλαδή την πρώτη τρύπα στο αυτί του και όπως λέει «μου άρεσε αυτό το λουκ».



Έτσι ο 13χρονος τότε,  Joel, άρχισε να κάνει piercing και σε άλλα σημεία του προσώπου του για να καταλήξει σήμερα στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες. 

Αργότερα τοποθέτησε στις τρύπες του, ειδικά σκουλαρίκια streching τα οποία τεντώνουν ουσιαστικά το δέρμα και μεγαλώνουν -όσο επιθυμεί ο κάθε ένας- την τρύπα που έχει ανοίξει. 



Ο κάτοχος του ρεκόρ έβαλε αυτά τα σκουλαρίκια στα χείλη, στη μύτη και στα μάγουλα στα οποία άνοιξε τρύπες με διάμετρο 34mm, τέτοια δηλαδή που μπορεί να περάσει και ένα ολόκληρο γλειφιτζούρι στο στόμα του. 

Αν κρίνουμε βέβαια από το γεγονός ότι θέλει να μεγαλώσει στα 40mm τις τρύπες στα μάγουλα,  μάλλον το τωρινό τους μέγεθος του φαίνεται μικρό! 




Όπως λέει όταν κάνει κάτι καινούργιο πάνω του, περνάει μία εβδομάδα με αφόρητους πόνους αλλά ύστερα αισθάνεται πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του. 


Όσον αφορά το ρεκόρ εξηγεί πως δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος που έχει τρύπες στα μάγουλα αλλά είναι ο μοναδικός που τις έχει ανοίξει τρεις φορές.  



Μάλιστα τόνισε πως η αιμορραγία είναι μεγάλη σε κάτι τέτοιο αλλά διαπίστωσε πως επουλώνονται πολύ γρήγορα τα... κοψίματα και έτσι συνέχισε να τις ανοίγει. 

 Ο ίδιος όπως τονίζει δεν έχει πρόβλημα στα φαγητό αφού μπορεί να φάει τα πάντα εκτός από σούπα γιατί υπάρχει κίνδυνος να τρέξει έξω από το στόμα του. 




Ο Joel, που όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες έχει κόψει και την γλώσσα του στα δύο, δεν σκοπεύει να σταματήσει να τρυπάει και να τεντώνει το πρόσωπό του. Μάλιστα αποκαλύπτει πως θέλει να τοποθετήσει κάποια στιγμή και εμφύτευμα στο μάτι του. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης