Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα φοράει γάντια του μποξ και προπονείται σαν τον «Ρόκι»!

Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα φοράει γάντια του μποξ και προπονείται σαν τον «Ρόκι»!

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ρίχνει γροθιές σε ένα σάκο του μποξ και σηκώνει 15κιλα βαράκια

Βίντεο: Η Μισέλ Ομπάμα φοράει γάντια του μποξ και προπονείται σαν τον «Ρόκι»!
Ένα βίντεο που πόσταρε στο Twitter η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, την δείχνει να ρίχνει δυνατές γροθιές σε έναν σάκο του μποξ και να αθλείται με δεκαπεντάκιλα βαράκια, «βάζοντας τα γυαλιά» στον άνδρα της, που είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με πολύ πιο «light» ασκήσεις πριν από λίγες μέρες.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο για τη συμπλήρωση πέντε ετών από την έναρξη της καμπάνιας της Μισέλ κατά της παιδικής παχυσαρκίας, στο οποίο εμφανιζόταν ο ίδιος να επιδίδεται σε ελαφριά σωματική άσκηση.

Κλείσιμο
Ως απάντηση σε αυτό το μάλλον «μαλθακό» βίντεο, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε την δική της εκδοχή για την πρόκληση «Give me five», με την οποία ζητούσε από τους Αμερικάνους να της πουν πέντε τρόπους για μια πιο υγιεινή ζωή.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει στη λεζάντα το νέο handle του άντρα της, POTUS, (αρχικά της φράσης President of the United States), λέγοντάς του ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος να ανταποκριθεί κανείς στην πρόκληση, σε στιλ FLOTUS (αρχικά της φράσης First Lady of the United States).



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης