Ο 17χρονος πολυεκατομμυριούχος με τις μετοχές, είπε ψέματα!
Είχε δώσει συνέντευξη στο New York Magazine, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωνε πως έβγαλε 72 εκατ. δολάρια παίζοντας στο χρηματιστήριο στα διαλείμματα του σχολείου - Με νέα του συνέντευξη στον Observer αποκαθιστά την αλήθεια
Ο 17χρονος μαθητής από τη Νέα Υόρκη που έγινε τη Δευτέρα θέμα σε όλα τα διεθνή δίκτυα γιατί υποστήριζε ότι έβγαλε 72 εκατομμύρια δολάρια παίζοντας στο χρηματιστήριο στα διαλείμματα του σχολείου, τελικά έλεγε ψέματα!
Αναγκάστηκε ο ίδιος να το παραδεχθεί, με νέα του συνέντευξη στον Observer, όπου... ανασκεύασε τις δηλώσεις του και την προηγούμενή του συνέντευξη στο New York Magazine, όπου υποτίθεται πως εξιστορούσε την προσωπική του ιστορία.
Ο Μοχάμεντ Ισλάμ από το Κουίνς της Νέας Υόρκης μάλιστα μίλησε και για ένα πολυτελές αυτοκίνητο που υποτίθεται πως είχε στην κατοχή του, αλλά και για επίσης πολυτελέστατο διαμέρισμα στο Μανχάταν - όλα στην φαντασία του!
Όσο για το τι τον ανάγκασε να πει την αλήθεια; Ο ίδιος λέει πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση το θέμα και πως οι αντιδράσεις των γονιών του, ήταν καθοριστικές. Ο πατέρας του ήθελε να τον αποκληρώσει και η μητέρα του απείλησε να μην του ξαναμιλήσει ποτέ!
Κλείσιμο
Ο Μοχάμεντ και ένας φίλος του που τον βοήθησε στην απάτη ζήτησαν δημοσίως συγγνώμη από όλους και πρώτα από όλα από τις οικογένειές τους.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης