Όταν η Μισέλ Ομπάμα συνάντησε τους… πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ πρωταγωνίστησε σε βίντεο με τους συμπαθέστατους Σκίπερ, Κοβάλσκι, Ρίκο και Στρατιώτη της ταινίας «Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης»
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μισέλ Ομπάμα πρωταγωνιστεί σε βίντεο για να μεταφέρει το μήνυμά της για τη σωστή διατροφή, τη σημασία της άθλησης και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους αμερικανούς πολίτες. Αυτή τη φορά, όμως, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ αποφάσισε να συμμετάσχει σε βίντεο όπου συνομιλεί με τους… πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης.
Τα συμπαθή κινούμενα σχέδια φαίνονται να συζητούν με την Μισέλ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο για την 11η Νοεμβρίου που είναι η Ημέρα των Βετεράνων στις ΗΠΑ.
«Έχουμε βαρεθεί που οι SEALS (επίλεκτη ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων στρατιωτών και φώκιες στα αγγλικά) αναλαμβάνουν όλες τις καλές αποστολές. Και εμείς οι πιγκουΐνοι τι κάνουμε;», ρωτάει ένας από τους τέσσερις ήρωες την Ομπάμα.
Έτσι, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ του εξηγεί πόσο σημαντικό ρόλο έχουν οι βετεράνοι και στο εξάλεπτο βίντεο οι τετραπέρατοι πιγκουΐνοι μαθαίνουν μαζί με τα παιδιά τα πάντα γύρω από τη σχετική καμπάνια με ονομασία «Got Your 6» που αφορά στο έργο των στρατιωτών.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή