Εκτόξευσαν διαμάντι στο διάστημα - Όποιος το βρει, το κρατάει!

Εκτόξευσαν διαμάντι στο διάστημα - Όποιος το βρει, το κρατάει!

Το αξίας 12.000 λιρών διαμάντι θα προσγειωθεί με ένα τεράστιο πορτοκαλί αλεξίπτωτο - Ειδικές συσκευές εντοπισμού θα δώσουν το στίγμα

Εκτόξευσαν διαμάντι στο διάστημα - Όποιος το βρει, το κρατάει!
Ένα διαμάντι αξίας 12.000 λιρών εκτοξεύθηκε στο διάστημα σήμερα το πρωί, και το καλύτερο είναι πως όποιος το βρει όταν προσγειωθεί πάλι στη Γη, μπορεί να το κρατήσει! Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, μοιάζει με το δαχτυλίδι αρραβώνων της Kim Kardashian και της Jessica Biel.



Κλείσιμο
Το διαμάντι κολλήθηκε σε ένα κομμάτι ατσάλι και δέθηκε σε ένα τεράστιο μπαλόνι από ήλιο. Θα φτάσει σε τέτοιο ύψος που η ατμοσφαιρική πίεση θα το κάνει να «σκάσει».

 
Τότε το διαμάντι θα αρχίσει την πτώση του πίσω στη Γη, με ένα τεράστιο πορτοκαλί αλεξίπτωτο που θα ενεργοποιηθεί τη στιγμή εκείνη. 

Το διαμάντι εκτοξεύθηκε το πρωί της Παρασκευής από ένα χωράφι στο Ντερμπισάιρ της Αγγλίας, ενώ αναμένεται να προσγειωθεί και πάλι στη Γη γύρω στο μεσημέρι του Σαββάτου.

Μια συσκευή εντοπισμού έχει επίσης προσκολληθεί με το διαμάντι, ενώ μέσω του hasgtag #diamondinthesky μπορεί κανείς να παρακολουθεί τα νεότερα που τουιτάρει η υπεύθυνη εταιρεία που διοργάνωσε το «κόλπο». 

Αν αναρωτιέστε γιατί έγινε όλο αυτό, η απάντηση είναι, φυσικά, για διαφημιστικούς σκοπούς! 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης