Άλλο ένα επεισόδιο με γροθιές που κατέληξε στον τραυματισμό βουλευτών σημειώθηκε τη Δευτέρα στην τουρκική βουλή ανάμεσα σε μέλη του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και του Εθνικιστικού κόμματος (ΜΗΡ).
Όλα συνέβησαν σε συνεδρίαση της ολομέλειας με ορισμένους βουλευτές κυριολεκτικά να ματώνουν από το... κλωτσομπουνίδι που έπεσε.
Κλείσιμο
Μετά το τέλος του επεισοδίου ο βουλευτής του ΜΗΡ Σινάν Ογκάν υποστήριξε ότι την επίθεση εξαπέλυσαν βουλευτές του ΑΚΡ, του κόμματος, δηλαδή, του τούρκου πρωθυπουργού Ταπίπ Ερντογάν, όταν αναρωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση δεν στηρίζει τους Τουρκμένους στο Ιράκ.
«Εξήντα σκυλιά του ΑΚΡ μου επιτέθηκαν. Είνα οι μοναδικοί που επιτίθενται σε έναν ιδεαλιστή όταν είναι περισσότεροι από 60» έγραψε στο Twitter o Ογκάν.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς