Ισραήλ: Αποπέμφθηκε ο υφυπουργός Άμυνας

Ισραήλ: Αποπέμφθηκε ο υφυπουργός Άμυνας

Αποπέμφθηκε ο υφυπουργός Άμυνας του Ισραήλ λόγω κριτικής για τη Γάζα

Ισραήλ: Αποπέμφθηκε ο υφυπουργός Άμυνας
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου απέπεμψε την Τρίτη από την κυβέρνησή του τον υφυπουργό Άμυνας, Ντάνι Ντάνον, επειδή επέκρινε την απόφαση της κυβέρνησης να αποδεχτεί την πρόταση της Αιγύπτου για εκεχειρία με τη Χαμάς.

«Για μια ακόμη φορά η Χαμάς είναι αυτή που δίνει τον τόνο σε αυτήν την επιχείρηση. Πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλία και να διορθώσουμε το λάθος που έγινε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το πρωί», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά το μεσημέρι της Τρίτης ο Ντάνι Ντάνον.

Πάντως, ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο Reuters ότι ο Ντάνον έχει από καιρό τεθεί στο περιθώριο από τον υπουργό Άμυνας Μοσέ Γιααλόν, ενώ και τον Μάιο είχε γράψει ένα επικριτικό άρθρο για τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, υποχρεώνοντας τον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ουάσινγκτον να εκδώσει ανακοίνωση όπου τόνιζε ότι οι απόψεις του υφυπουργού «δεν αντανακλούν τη θέση της κυβέρνησης του Ισραήλ».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης