Μαθητής στο Οχάιο αποβλήθηκε επειδή σημάδευε... με το δάχτυλό του

Μαθητής στο Οχάιο αποβλήθηκε επειδή σημάδευε... με το δάχτυλό του

Αντιδράσεις από τον πατέρα - Δίκαιη και παραδειγματική χαρακτήρισε την τιμωρία ο υποδιευθυντής του Devonshire Alternative Elementary School, Τζεφ Γουόρνερ

Μαθητής στο Οχάιο αποβλήθηκε επειδή σημάδευε... με το δάχτυλό του
Σχολείο στο Οχάιο των ΗΠΑ απέβαλε για τρεις ημέρες έναν 10χρονο μαθητή, επειδή προσποιούνταν με το χέρι του ότι κρατούσε ένα όπλο, σημαδεύοντας παράλληλα το κεφάλι ενός συμμαθητή του.

Ο πατέρας του αγοριού ισχυρίστηκε από την πλευρά του πως αυτοί που ενεργούν με παιδαριώδη τρόπο είναι οι «ενήλικες» που πήραν αυτήν την απόφαση εις βάρος του γιού την προηγούμενη εβδομάδα, για λογαριασμό του εκπαιδευτικού ιδρύματος ο Devonshire Alternative Elementary School στο Columbus.

Κλείσιμο
Ο μαθητής της 5ης δημοτικού τόνισε πως «απλά έπαιζα, δεν ήξερα ότι έκανα κάτι κακό» Ο Τζεφ Γουόρνερ, υποδιευθυντής του σχολείου, δήλωσε ότι τον τελευταίο χρόνο είχαν αυξηθεί τα περιστατικά των μαθητών που είχαν τέτοιου είδους «ανάρμοστες συμπεριφορές» και ότι η διεύθυνση του σχολείου είχε προειδοποιήσει πως τέτοιου είδους κινήσεις, θα τιμωρούνταν.

«Δε θέλουμε να δημιουργούμε εκτελεστές ,ούτε να αποτυπώνουμε εγκληματικές συμπεριφορές μέσα στο σχολείο μας. Δεν είναι σκοπός μας να δίνουμε τέτοιου είδους εφόδια στα παιδιά και τέτοιου είδους τιμωρίες γίνονται μόνο για το καλό τους» τόνισε ο Γουόρνερ σε τοπικά Μέσα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης