Εκδήλωση για παιδιά με καρκίνο από το Σύλλογο «ΠΙΣΤΗ»

Εκδήλωση για παιδιά με καρκίνο από το Σύλλογο «ΠΙΣΤΗ»

Φιλοδοξώντας να πετύχει το στόχο του, να συγκεντρώσει δηλαδή ένα σημαντικό ποσό για τους σκοπούς του

Εκδήλωση για παιδιά με καρκίνο από το Σύλλογο «ΠΙΣΤΗ»
Εκδήλωση για ενισχύσει, ηθικά και υλικά, τους πιο… μεγάλους μικρούς μαχητές της ζωής, τα παιδιά με καρκίνου, διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Καρκίνο «ΠΙΣΤΗ» το Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 19.30 στο «FEVER RELOADED» (Λ. Μεσογείων 282, Χολαργός).
 
Ο Σύλλογος «ΠΙΣΤΗ» απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στην ετήσια εκδήλωσή του, «DANCING WITH FAITH 2» φιλοδοξώντας να πετύχει το στόχο του, να συγκεντρώσει δηλαδή ένα σημαντικό ποσό για τους σκοπούς του. Μεταξύ άλλων, η «ΠΙΣΤΗ» στηρίζει το έργο των ιατρών και των νοσηλευτριών και του προσωπικού των Αιματολογικών-Ογκολογικών κλινικών και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, καλύπτει εξωνοσοκομειακές εξετάσεις όπως σπινθηρογραφήματα, ακτινοθεραπείες, pet scan κ.ά. και στηρίζει οικονομικά τις οικογένειες με παιδί που πάσχει από καρκίνο.
 
Κλείσιμο
Η πρόσκληση κοστίζει 10 ευρώ και την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος κυρία Εύα Ντελιδάκη. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Σύλλογο «ΠΙΣΤΗ» (Ηγήμονος 2β, Ζωγράφου (Πλ. Παίδων), Τηλέφωνα: 210-7488961 - Fax: 210-7486880).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης