Growth Hacking στην Ελλάδα; και όμως ναι

Growth Hacking στην Ελλάδα; και όμως ναι

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο έχει κάποια αρκετά μοναδικά χαρακτηριστικά όπως:

Growth Hacking στην Ελλάδα; και όμως ναι
- Έχει μονάχα πρακτική εξάσκηση και ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να έχει το laptop του 
- Έχει προαπαιτούμενα κάποια από τα digital diplomas μιας και δεν θα γίνει καθόλου θεωρία αλλά μόνο πρακτική εφαρμογή
- Έχει περιορισμένο κοινό καθώς αφορά μόνο 20 άτομα (και αυτό όπως μας είπαν οι διοργανωτές γίνεται για να εξασφαλισθεί η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης)
- Ακολουθεί συγκεκριμένη μεθοδολογία και διαδικασία ώστε οι συμμετέχοντες πραγματικά να ασχοληθούν με τα project τους ή το τεχνικό αντικείμενο του Growth Hacking σε κάθε περίπτωση
Κλείσιμο
- Οι διοργανωτές έγραψαν blog post του πως κατέληξαν με το syllabus και είναι διαθέσιμο στο κοινό.

Οι συμμετέχοντες είναι αποφασισμένοι να “βγάλουν” από το πρόγραμμα τους επόμενους ταλαντούχους και γνώστες Growth Hackers της Ελληνικής αγοράς.

Το πρόγραμμα σχεδιάσθηκε και υλοποιείται από ειδικούς Growth Hackers της GrowthRocks, το Nο.1 Growth Hacking Marketing Agency σε θέση κατάταξης στην Google σε όλο τον κόσμο και δραστηριότητα σε 16 χώρες. Το πρόγραμμα διεξάγεται στην Ελληνοαμερικανική Ένωση με αποκλειστική συνεργασία με την GrowthRocks. 

“Τα χαρακτηριστικά του Έλληνα (που πάντα βρίσκει λύσεις) ταιριάζουν πολύ με αυτά που πρεσβεύει το growth hacking” μας λέει ο CEO της GrowthRocks Θοδωρής Μουλός

 
Δεν γνωρίζεις τι είναι το growth hacking marketingς;
Πρόκειται για ό,τι πιο μοντέρνο εφαρμόζεται τώρα στο digital marketing από κορυφαίες εταιρείες της silicon valley (Facebook, Google, AirBnB, Dropbox).  Το growth hacking marketing  προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση της αγοράς και της ανάπτυξης και τοποθέτησης προϊόντων, και απόλυτο στόχο τα γρήγορα, γεωμετρικά αυξανόμενα και μετρήσιμα αποτελέσματα – με στόχο το growth.

Ο growth hacker αγαπά την τεχνολογία και δίνει λύσεις μέσω αυτής. Η τεχνολογία είναι ο κοινός παρανομαστής στις περισσότερες ενέργειες ενός growth hacker. Αγαπά τα δεδομένα, τις γρήγορες δράσεις, την ακρίβεια των αποτελεσμάτων, την στόχευση και την αέναη βελτιστοποίηση Μαθαίνει νέα εργαλεία, δοκιμάζει πρακτικές, αλλάζει, αποτυγχάνει, επιτυγχάνει και συνεχίζει. Κι επειδή δεν επαναπαύεται ποτέ σε αυτά που ξέρει και κάνει καλά, μένει ενημερωμένος για να τα κάνει καλύτερα.

Γιατί ο growth hacker αγαπά την εκπαίδευση και θέλει να γίνεται συνεχώς καλύτερος.  

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο: growthhackingacademy.gr και ένας growth hacking θα σας αναλάβει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης