Πώς να παίξετε μπάσκετ με τους φίλους σας στο Facebook Messenger

Πώς να παίξετε μπάσκετ με τους φίλους σας στο Facebook Messenger

Στη νεότερη έκδοση της εφαρμογής για το Android και το iOS οι μηχανικοί της πλατφόρμας έκρυψαν ένα απλό αλλά αρκετά εθιστικό παιχνίδι

Πώς να παίξετε μπάσκετ με τους φίλους σας στο Facebook Messenger
Τα κρυμμένα παιχνίδια, οι εικόνες και τα μηνύματα είναι μια αγαπημένη συνήθεια των προγραμματιστών, από την εποχή των πρώτων λειτουργικών συστημάτων. Παλαιότερα τα ονόμαζαν και «πασχαλινά αβγά».

Στη νεότερη έκδοση της εφαρμογής του Facebook Μessenger για το Android και το iOS οι μηχανικοί της πλατφόρμας έκρυψαν ένα απλό αλλά αρκετά εθιστικό παιχνίδι μπάσκετ, που δίνει τη δυνατότητας στους χρήστες να παίξουν με τους φίλους τους, μέσα από οποιαδήποτε συνομιλία.

Κλείσιμο
Αρκεί κάποιος από τους συμμετέχοντες να επιλέξει και να στείλει το emoji (από το ειδικό πληκτρολόγιο) με την μπάλα του μπάσκετ. Πατώντας πάνω του ανοίγει το παιχνίδι, με στόχο τι άλλο από το να μπει η μπάλα στο καλάθι, σύροντας ο παίκτης το δάχτυλό του προς τη σωστή κατεύθυνση. Ανά δέκα πόντους τα πράγματα δυσκολεύουν, με τη μπασκέτα να κινείται όλο και πιο γρήγορα. Φυσικά το καλύτερο σκορ πιστώνεται σε αυτόν που το έχει καταφέρει και όλοι οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τις επιδόσεις του καθενός.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εμφάνιση του παιχνιδιού είναι η αναβάθμιση της εφαρμογής στη νεότερη έκδοση. Το παιχνίδι δεν λειτουργεί σε web περιβάλλον.

Είναι το δεύτερο κρυμμένο παιχνίδι που ενσωματώνεται στο Facebook Messenger μετά από το σκάκι που ενεργοποιείται με την εντολή «@fbchess play» και στη συνέχεια το όνομα του φίλου μας με τον οποίο θέλουμε να παίξουμε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης