ZTE Axon Max: Mε οθόνη 6 ιντσών και αλουμινένια κατασκευή

ZTE Axon Max: Mε οθόνη 6 ιντσών και αλουμινένια κατασκευή

Θέλωντας να κυριαρχήσει στην μεσαία κατηγορία η ZTE παρουσιάζει ένα full spec κινητό phablet, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και τιμή που ξεκινά λίγο πάνω από τα 400 ευρώ

ZTE Axon Max: Mε οθόνη 6 ιντσών και αλουμινένια κατασκευή
Αν και μοιάζει με κινητό που θα μπορούσε να ενταχθεί στην κατηγορία των ναυαρχίδων τελικά το νέο ZTE Axon Max είναι μία εξαιρετική συσκευή στο άνω μέρος της μεσαίας κατηγορίας. Αφήνοντας χώρο για ένα τηλέφωνο ακόμα πιο πάνω με πιο γρήγορο επεξεργαστή αλλά και οθόνη ανάλυσης 4Κ.

Προς το παρόν το νέο Axon Max είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας και σχεδίασης τηλέφωνο, πιστό στις γραμμές και την αισθητική της κινέζικης εταιρίας, με μεταλλική κατασκευή από αλουμίνιο και προσεγμένα υλικά. Η οθόνη του είναι στις 6 ίντσες με ανάλυση στα 1920x1080 pixels, και έχει επεξεργαστή έναν Snapdragon 617 οκταπύρηνο.

Κλείσιμο
Η μνήμη που διαθέτει είναι στα 3 GB RAM και 32 GB ROM (επεκτάσιμη μέσω microSD), ενώ οι κάμερες είναι στα 16ΜΡ πίσω και... 13ΜΡ μπροστά (πολύ δυνατά τα specs σ' αυτόν τον τομέα). Η μπαταρία του διαθέτει κορυφαία χωρητικότητα στα 4,140 mAh μπαταρία, ενώ εκτός των άλλων υπάρχει αισθητήρας αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, υποδοχή για 2 SIM και σύνδεση 4G LTE συνδεσιμότητα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο τηλέφωνο θα τρέχει με το Android 5.1 Lollipop και UI της ΖΤΕ, που μάλλον θα είναι αναβαθμίσιμο σε Marshmallow. H συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα με κόστος λίγο πάνω από τα 400 ευρώ, ενώ είναι πολύ πιθανό να έρθει και στην Ευρώπη, τους πρώτους μήνες του νέου έτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης