Acer Aspire Z4 700: Είναι mega-tablet, είναι PC και κάνει τα... πάντα όλα

Acer Aspire Z4 700: Είναι mega-tablet, είναι PC και κάνει τα... πάντα όλα

Σε έναν κόσμο που κυριαρχούν εταιρίες όπως η Apple και η Microsoft, η Acer επιλέγει να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα, δημιουργώντας μια συσκευή που συνδυάζει όλες τις άλλες σε μία (και πιο προσιτή)

Acer Aspire Z4 700: Είναι mega-tablet, είναι PC και κάνει τα... πάντα όλα
Για τους κατασκευαστές που δεν βρίσκονται στην κεντρική σκηνή της τεχνολογίας (αλλά και των media) η προσπάθεια να ξεχωρίσουν είναι πραγματικός πονοκέφαλος. Έτσι μετά το iPad Pro της Apple και το Surface Book της Microsoft, τα περιθώρια έχουν στενέψει πραγματικά για όποιον θέλει να παραμείνει σ' αυτή την αγορά.

Κλείσιμο


Για την Acer η επιλογή ήταν όπως φαίνεται μονόδρομος. Παίρνει τα καλά και των δύο, και δημιουργεί μια συσκευή που τα έχει όλα, το Aspire Z3-700. Είναι ένα PC του τύπου «all-in-one», με οθόνη αφής και δυνατότητες ανάλογα των προτιμήσεων του αγοραστή σε ότι αφορά το hardware. Η οθόνη είναι μεγάλη, στις 17,3 ίντσες, έχει Full HD ανάλυση και το βάρος του (μαζί με τα υπόλοιπα συστήματα που ενσωματώνει) δεν ξεπερνά τα 2,2 κιλά.



Το Aspire Z3-700 λειτουργεί και ως ένα μεγάλο tablet, με αυτονομία πάνω από πέντε ώρες, ενώ υπάρχει και λειτουργία για γραφίδα. Αυτό το κάνει μια ιδιαίτερα ελκυστική συσκευή για ειδικούς επαγγελματίες, ιδίως αυτούς που ασχολούνται με την εικόνα και τησχεδίαση, όπως φωτογράφους, γραφίστες, αρχιτέκτονες κ.λπ. 



Η νέα πρόταση της Acer θα έρθει στην Ευρώπη προς τα τέλη της χρονιάς, με αρχικό κόστος στα 599 ευρώ, το οποίο θα κλιμακώνεται ανάλογα με τον επεξεργαστή, τη μνήμη αλλά και όλα όσα θέλει να προσθέσει κανείς στην βασική έκδοση.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης