Λιβάγια: Θα κερδίσουμε στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Λιβάγια: Θα κερδίσουμε στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Βέβαιος ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί πανέτοιμη στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ώστε να πάρει την πρόκριση επί των «ερυθρόλευκων», εμφανίζεται ο Μάρκο Λιβάγια 

Λιβάγια: Θα κερδίσουμε στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Την πίστη του για νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, εξέφρασε ο Μάρκο Λιβάγια. 

Σε δηλώσεις που έκανε στη «Live Sport», ο Κροάτης επιθετικός παρουσιάστηκε βέβαιος ότι η Ένωση θα εμφανιστεί πανέτοιμη στις 7 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ, ώστε να δημιουργήσει τις προοπτικές για πρόκριση στα ημιτελικά. 

Κλείσιμο
«Δώσαμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή. Το 0-0 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Πλέον έχουμε τη ρεβάνς στο σπίτι μας, εκεί όπου έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε», σχολίασε για την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. 

Για το αν κρύβει κινδύνους το… ύπουλο 0-0: «Αυτό ισχύει, αλλά μαζί με τη βοήθεια του κόσμου μας έχουμε τον τρόπο να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Θα είναι ξεκάθαρα ένα παιχνίδι τακτικής και θέλησης. Η ομάδα αυτή είναι για τα δύσκολα και είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να κερδίσουμε στη ρεβάνς και να προκριθούμε». 

Για τις κλωτσιές που δέχθηκε: «Αυτό φαίνεται ότι είναι το φυσιολογικό στην Ελλάδα. Απόψε ο διαιτητής έδωσε 20 φάουλ στον Ολυμπιακό και 2-3 σε εμάς».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης