Κύπελλο Ελλάδας: Έκτακτη σύσκεψη για τον τελικό - Ψάχνουν λύση με πατέντα

Κύπελλο Ελλάδας: Έκτακτη σύσκεψη για τον τελικό - Ψάχνουν λύση με πατέντα

Η ΕΠΟ δεσμεύεται για αρίθμηση σήμερα των θέσεων στο Πανθεσσαλλικό ενώ στα εισιτήρια θα τοποθετηθούν αυτοκόλλητα που θα ελέγχονται με χειροκίνητο σκάνερ

Κύπελλο Ελλάδας: Έκτακτη σύσκεψη για τον τελικό - Ψάχνουν λύση με πατέντα
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι στο Βόλο από την Πέμπτη και η ΑΕΚ εδώ και λίγη ώρα να ξεκίνησε με προορισμό την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ωστόσο το αν θα γίνει ή όχι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα το ξέρουμε σε λίγη ώρα.

Μετά τα όσα απίστευτα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης και τα ξημερώματα της Παρασκευής
Κλείσιμο
, η κρίσιμη σύσκεψη όπου θα φανεί αν μπορεί να γίνει ή όχι ο αγώνας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Πανθεσσαλικό, παρουσία εκπροσώπων του υφυπουργείου Αθλητισμού, της ΓΓΑ, της Αστυνομίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των δύο φιναλίστ.

Με το υφυπουργείο Αθλητισμού χθες τα μεσάνυχτα να παίρνει την απόφαση για αναβολή του αγώνα, λόγω των παρατυπιών στα εισιτήρια (δεν είχαν αρίθμηση, κάτι που έγινε αντιληπτό μέσω…facebook χθες, όταν οι κάτοχοι τους τα ανήρτησαν με χαρά), υπήρξαν μεγάλες πιέσεις από τις δύο ομάδες, αλλά και την ΕΠΟ προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας.

Η Ομοσπονδία εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση στην οποία δεσμεύτηκε ότι θα γίνει σήμερα η αρίθμηση των θέσεων και οι δύο φιναλίστ δεσμεύτηκαν ότι θα βοηθήσουν στο να τυπωθούν τα αυτοκόλλητα που θα τοποθετηθούν σε κάθε εισιτήριο, ενώ ο έλεγχος τους (προκειμένου να ξεπεραστεί και το πρόβλημα με τα τουρνικέ που δεν λειτουργούν) θα γίνεται με χειροκίνητο σκάνερ!

Αυτή η πρόταση θα συζητηθεί στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 στο Πανθεσσαλικό κι εφόσον η Αστυνομία την εγκρίνει τότε θα αποσταλεί επισήμως στον υφυπουργό Αθλητισμού ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση.

Κι όσοι αναρωτιούνται αν έχει εφαρμοστεί ποτέ ξανά κάτι ανάλογη η απάντηση είναι… όχι! Πρόκειται για ελληνική πατέντα εκτάκτου ανάγκης κι αυτός είναι και ο λόγος που οι πληροφορίες θέλουν το Υφυπουργείο Αθλητισμού να παραμένει διστακτικό στο να εγκρίνει τη διεξαγωγή του αγώνα.

Δείτε βίντεο: Κύπελλο Ελλάδας:  Ψάχνουν λύση με πατέντα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης