Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: όλα τα… λεφτά στο κλείσιμο των ομίλων

Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: όλα τα… λεφτά στο κλείσιμο των ομίλων

Τελευταία πράξη στους ομίλους των Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ εν όψει της κλήρωσης της προσεχούς Δευτέρας στους «16» και τους «32», αντίστοιχα. Τα περισσότερα ματς έχουν τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού τίποτα δεν έχει κριθεί για την πρόκριση, την 1η ή την 2η θέση. Αλλά και στις ομάδες που είναι αδιάφορες, η έκπληξη παραμονεύει. Η betshop.gr δίνει και πάλι εξαιρετικές αποδόσεις.

 Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ: όλα τα… λεφτά στο κλείσιμο των ομίλων
 ΠΑΟΚ – Λίμπερετς:
Ο ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων δεν φτάνει μόνο να νικήσει την Λίμπερετς. Πρέπει και η Καραμπάκ να μην νικήσει την Φιορεντίνα στο άλλο παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοβαθμίας του ΠΑΟΚ με την Καραμπάκ μένουν έξω οι Θεσσαλονικείς καθότι έκαναν δυο ήττες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ, οι Τσέχοι δεν είναι και στα καλύτερά τους και λογικά, θα νικήσει ο δικέφαλος στην Τούμπα. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop
Κλείσιμο
.gr
στο 1.45.

ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός:
Έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και το θέμα είναι σε ποια θέση θα τερματίσουν στον όμιλο, για να έχουν ευνοϊκότερη κλήρωση στη φάση των «32». Ο ΑΠΟΕΛ έχει έναν βαθμό παραπάνω και βολεύεται με ισοπαλία για να παραμείνει στην 1η θέση, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη. Κι οι δυο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, ο ΑΠΟΕΛ διέλυσε 4-1 την Ομόνοια στο τελευταίο ματς και ο Ολυμπιακός 4-0 το Λεβαδειακό. Έδειξε, όμως ότι έχει ένα θέμα στην άμυνα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.90.

Παναθηναϊκός – Θέλτα:
Το παιχνίδι βαθμολογικά ενδιαφέρει μόνο τους Ισπανούς, που ισοβαθμούν στην 2η θέση με την Σταντάρ Λιέγης, που υποδέχεται τον Άγιαξ. Με βάση ότι και στα δυο μεταξύ τους παιχνίδια, Σταντάρ και Θέλτα αναδείχθηκαν και στα δυο ισόπαλες 1-1, οι Βέλγοι αυτή τη στιγμή έχουν συντελεστή γκολ 7-5 και η Θέλτα 8-7. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι Ισπανοί πρέπει αφ’ ενός να νικήσουν κι αφ’ ετέρου να βάλουν στον Παναθηναϊκό δυο γκολ περισσότερα γκολ από αυτά που θα βάλει η Σταντάρ στον Άγιαξ, αν νικήσει, βέβαια, η βελγική ομάδα. Οι Ισπανοί θα χτυπήσουν το ματς για να πάρουν και σκορ. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.00.

Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης:
  Ό,τι κι αν γίνει στο ματς αυτό, οι Ισπανοί περνούν 1οι στον όμιλο κι οι Γερμανοί 2οι. Συνεπώς, μόνο λόγοι γοήτρου υφίστανται. Η Ατλέτικο δεν τρομάζει φέτος. Μπορεί να  ξεκίνησε καλά, αλλά την έριξε πίσω αυτό το 0-3 από τη Ρεάλ. Από εκείνο το ματς, όμως, σε τέσσερα ματς δεν έχει δεχτεί γκολ. Την τελευταία αγωνιστική απογοήτευσε, φέρνοντας εντός έδρας 0-0 με την Εσπανιόλ. Όμως, στα δύσκολα, χαλυβδώνεται, όπως στο πρώτο μεταξύ τους ματς, όπου νίκησε 1-0 τη Μπάγερν. Οι Γερμανοί έκαναν δυο κολλητές ήττες, 1-0 στο Ντόρτμουντ και 3-2 από τη Ροστόφ στη Ρωσία, αλλά επανέκαμψαν με νίκες 2-1 την Λεβερκούζεν στο Μόναχο και 3-1 εκτός τη Μάιντζ. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1&under 2.5 της betshop.gr στο 3.95.

Αϊντχόβεν – Ροστόφ: Οι Ολλανδοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να προκριθούν, αφού έτσι θα ισοβαθμήσουν με τους Ρώσους, με τους οποίους ήρθαν 2-2 στο μεταξύ τους ματς στη Ρωσία. Οι Ρώσοι παίζουν για την ισοπαλία. Κι οι δυο ποντάρουν στην άμυνά τους. Οι Ρώσοι έχουν ένα ψυχολογικό προβάδισμα μετά τη μεγάλη τους εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Μπάγερν. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.85.

Μπενφίκα – Nάπολι: Ο πλέον αμφίρροπος όμιλος. Η Μπενφίκα με νίκη περνάει 1η στον όμιλο. Με ισοπαλία ή ήττα, περνάει ως 2η, μόνο αν η Μπεσίκτας δεν κερδίσει τη Δυναμό Κιέβου στην Ουκρανία. Αν η Μπεσίκτας νικήσει στην Ουκρανία, όμως, η Μπενφίκα με ισοπαλία πάει στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Νάπολι θα πάει για την ισοπαλία για να περάσει είτε 1η, αν η Μπεσίκτας δεν κερδίσει στην Ουκρανία είτε ως 2η αν κερδίσουν οι Τούρκοι τους Ουκρανούς. Κι οι δυο ομάδες, Μπενφίκα και Νάπολι είναι σε καλή κατάσταση. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.85.

Δυναμό Κιέβου – Μπεσίκτας:
Οι Ουκρανοί έχουν αποκλειστεί. Οι Τούρκοι περνούν με νίκη είτε ως 1οι είτε ως 2οι. Αν φέρουν ισοπαλία, μπορεί να περάσουν ως 2οι, αρκεί να χάσει η Νάπολι από την Μπενφίκα. Θα παίξουν μόνο για τη νίκη, φυσικά. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.90, για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας.

Πόρτο – Λέστερ:
Η Λέστερ είναι σε άθλια κατάσταση, μπορεί και να υποβιβαστεί φέτος στην Αγγλία, αλλά στους «16» έχει ήδη προκριθεί και ως 1η μάλιστα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι θα αδιαφορήσει. Η Πόρτο θέλει μόνο νίκη για να τερματίσει στην 2η θέση. Είναι ομάδα του under και ειδικότερα του… 0-0. Δε βάζει γκολ με τίποτα. Τώρα, όμως, πρέπει να νικήσει. Η λογική λέει ότι θα γίνει ανοικτό ματς και να παίξουμε το 2.30 της  betshop.gr για goal-goal.

Λυών – Σεβίλλη: Σούπερ ματς. Η Γάλλοι θέλουν νίκη με δυο γκολ διαφορά εις βάρος των Ισπανών για να πάρουν αυτοί την 2η θέση, καθότι είχαν χάσει 1-0 στην Ισπανία. Την 1η θέση έχει σχεδόν εξασφαλίσει η Γιουβέντους, αφού είναι απίθανο να μη νικήσει την Δυναμό Ζάγκρεμπ στο Τορίνο. Στην έδρα τους οι Γάλλοι νίκησαν 3-0 τη Δυναμό Ζάγκρεμπ κι έφεραν 1-1 με τη Γιουβέντους, χάνοντας, μάλιστα και πέναλτι. Η Σεβίλλη προέρχεται από ανέλπιστη ήττα 2-1 εκτός έδρας από τη Γρανάδα! Στα δυο εκτός έδρας ματς πήρε 0-0 από τη Γιουβέντους και νίκησε 1-0 στο Ζάγκρεμπ. Η λογική λέει να παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.00.

Λέγκια Βαρσοβίας - Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Αυτή η απίθανη Λέγκια θέλει μόνο νίκη για να πάρει την 3η θέση για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Σπόρτινγκ βολεύεται με ισοπαλία για να περάσει αυτή ως 3η. Στα δυο τελευταία ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Λέγκια έφερε εντός έδρας 3-3 με την Ρεάλ και έχασε 8-4 από την Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Οι Πορτογάλοι είναι σε φόρμα, τα πάνε περίφημα στο πρωτάθλημα, όπου είναι ομάδα του under. Στα δυο εκτός έδρας ματς του ομίλου, έχασε 2-1 από τη Ρεάλ και 1-0 από την Ντόρτμουντ. Η λογική λέει να παίξουμε τα 4-5 της betshop.gr στο 3.30.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ: Η Ρεάλ θέλει μόνο νίκη για να τερματίσει 1η στη βαθμολογία και η Ντόρτμουντ βολεύεται και με ισοπαλία για να παραμείνει αυτή 1η και να έχει ευνοϊκή κλήρωση στους «16». Οι Ισπανοί έχουν άριστη ψυχολογία από το 1-1 με την Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική. Οι Γερμανοί παίζουν φουλ επίθεση, επίσης είναι σε καλή κατάσταση επιθετικά, όχι όμως, αμυντικά. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 1.50 της  betshop.gr για goal-goal να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Λεβερκούζεν – Μονακό: Δύσκολο ματς. Η Λεβερκούζεν έχει ήδη προκριθεί ως 2η και η Μονακό ως 1η από τον όμιλο. Οι Γερμανοί προέρχονται από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ενώ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, έφεραν εντός έδρας 2-2 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και 0-0 με την Τότεναμ. Οι Γάλλοι είναι σε άριστη φόρμα, αήττητοι εδώ και καιρό και μόνο για το ονόρε θα παίξουν. Μακριά από την έδρα τους, νίκησαν 2-1 την Τότεναμ στο Λονδίνο και πήραν 1-1 από ην ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.75.

Σάλτσμπουργκ – Σάλκε: Επειδή η Σάλκε θα πάει στην Αυστρία να βγάλει την υποχρέωση, μιας κι έχει ήδη προκριθεί ως 1η και, μάλιστα, με το απόλυτο των βαθμών, θα προτιμήσουμε το Χ της betshop.gr στο 3.35.

Νις – Κράσνοταρ: Η Νις είναι πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά στην Ευρώπη τα παράτησε τελείως κι έχει αποκλειστεί από καιρό. Οι Ρώσοι έχουν προκριθεί. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.40.

Ίντερ - Σπάρτα Πράγας: Η Ίντερ είναι ο περίγελος της Ευρώπης, όπως και στην Ιταλία κι έχει ήδη αποκλειστεί. Η λογική λέει ότι θα βγάλει εγωισμό κόντρα στους Τσέχους που έχουν πάρει την 1η θέση. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.80.       

Tότεναμ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Με ισοπαλία η Τότεναμ προκρίνεται ως 3η στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν χάσει, περνούν οι Ρώσοι. Στα εντός έδρας παιχνίδια του ομίλου, οι Άγγλοι έχασαν 1-2 από την Μονακό και 0-1 από την Λεβερκούζεν στο Λονδίνο. Οι Ρώσοι είναι σε καλή κατάσταση, δύσκολα δέχονται γκολ στο πρωτάθλημα και στα εκτός έδρας παιχνίδια του ομίλου, έφεραν 2-2 στο Λεβερκούζεν και διαλύθηκαν 3-0 από τη Μονακό στο πριγκιπάτο. Η λογική λέει παίζουμε τον 1& over 2.5 της betshop.gr στο 2.35.

Κλαμπ Μπριζ - Κοπεγχάγη FC: Οι Βέλγοι έχουν πέντε ήττες κι αναμένεται να προσθέσουν μία, ακόμα, στο παθητικό τους. Εντός έδρας έχασαν 3-0 από τη Λέστερ και 1-0 από την Πόρτο. Οι Δανοί θέλουν μόνο νίκη και με πολλά γκολ για να πάρουν την 2η θέση. Με την προοπτική, βέβαια, να μην κερδίσει η Πόρτο την Τσέλσι. Η λογική λέει ότι θα γίνει «τρελό» παιχνίδι, με φουλ επίθεση και γι αυτό θα προτιμήσουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 3.40.

Γιουβέντους - Δυναμό Ζάγκρεμπ: Η Γιούβε θέλει μια νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πάρει την 1η θέση. Θα νικήσει την αδύναμη Δυναμό Ζάγκρεμπ, που έχει πέντε ήττες και συντελεστή γκολ 0-13. Η λογική λέει να παίξουμε τα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 2.95, να έχει μία αξία το ποντάρισμα.

Βασιλεία – Άρσεναλ: Μόνο αν η Παρί δεν κερδίσει την Λουντογκόρετς στο Παρίσι, πράγμα απίθανο, η Άρσεναλ θα πάρει την 1η θέση. Επί πλέον, η Βασιλεία θέλει μόνο νίκη για να πάρει την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 3.65.

Παρί Σ.Ζ. – Λουντογκόρετς: Οι Γάλλοι αρκούνται σε οποιαδήποτε νίκη για να πάρουν την 1η θέση, καθότι αν ισοβαθμήσουν με την Άρσεναλ, που είναι το πιο πιθανό, ευνοούνται από τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους ματς, 1-1 στο Παρίσι, 2-2 στο Λονδίνο. Οι Βούλγαροι, απλά, θέλουν να χάσει η Βασιλεία από την Άρσεναλ στην Ελβετία για να πάρουν αυτοί την 3η θέση. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1&over 3.5 της betshop.gr στο 2.20.

Μπαρτσελόνα – Γκλάντμπαχ: Αυτή δεν είναι Μπαρτσελόνα. Έχει ένα 0-0 και τρία 1-1 στη σειρά στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από αυτό το 1-1 με τη Ρεάλ που με γκολ στο 90, της έκοψε τα φτερά για τον τίτλο. Η Γκλάντμπαχ τα πάει χάλια στο πρωτάθλημα, αλλά έχει εξασφαλίσει την 3η θέση στον όμιλο, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1&over 2.5 της betshop.gr στο 1.80.

Μάντσεστερ Σίτι – Σέλτικ: Η Σίτι έχει περάσει ως 2η από τον όμιλο, η Σέλτικ αποκλείστηκε και από το Γιουρόπα Λιγκ, οπότε θα γίνει ελεύθερο παιχνίδι. Οι Σκωτσέζοι είχαν φέρει 3-3 στο εντός έδρας ματς με την Σίτι. Έχουν άλλο χρώμα τέτοιες αναμετρήσεις στη Βρετανία. Η λογική λέει να παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.90.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Μπράγκα - Σαχτάρ Ντόνετσκ: Είναι καλή περίπτωση ο άσος της betshop.gr  στο 1.90.

Φέγενορντ – Φενέρμπαχτσε: Το Χ της betshop.gr στο 3.30 δεν μπορεί να μας αφήσει ασυγκίνητους.

Γιουνγκ Μπόις – Αστάνα: Το Χ στο 3.80 της betshop.gr στο 3.30 είναι μια χαρά καθότι πρόκειται για αδιάφορο παιχνίδι.

Βικτόρια Πιλζέν - Αούστρια Βιέννης: Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr το οποίο δίνεται στο 2.60.

ΑΖ Αλκμάαρ – Ζενίτ: Ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.45. Το  goal-goal παίζεται στο 1.70.

Σταντάρ Λιέγης – Άγιαξ: Θέλει μόνο νίκη η Σταντάρ, κόντρα στον ανώτερο κι αδιάφορο Άγιαξ. Ποντάρουμε στον άσο της betshοp.gr που προσφέρεται στο 1.80.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ντάνταλκ: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό της betshop.gr στο 2.10 είναι ωραία περίπτωση.

Ζόρια - Mάντσεστερ Γ.: Το διπλό της betshop.gr στο 1.35. το «δένουμε» με το 2.65 να βάλει ένα γκολ η ομάδα από την Ουκρανία.

Ραπίντ Βιέννης - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Αδιάφορη η αυστριακή ομάδα, έχει περάσει η Αθλέτικ, αλλά θέλει και την 1η θέση για καλύτερη κλήρωση στη φάση των «32». Προτείνουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.25.

Σαουθάμπτον - Χάποελ Μπιρ Σεβά: Οι Άγγλοι βολεύονται και με ισοπαλία, ενώ οι Ισραηλινοί θέλουν μόνο νίκη. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1&over 2.5 της betshop.gr στο 2.50.

Βιγιαρεάλ - Στεάουα Βουκουρεστίου: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό της betshop.gr στο 1.95 δεν έχει ρίσκο.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Λυών – Σεβίλλη: Η betshop.gr πληρώνει στο 3.30 να μη βάλει ένα γκολ η Σεβίλλη.

Παρί Σ.Ζ. – Λουντογκόρετς: Το ένα γκολ της Λουντογκόρετς η betshop.gr το πληρώνει στο 2.80.

Καραμπάκ – Φιορεντίvα: Ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr που δίνεται στο 3.30.

Μάιντζ – Γκαπάλα: Θέλει νίκη πάση θυσία η Μάιντζ και θα την πάρει κόντρα στην αδιάφορη Γκαμπάλα. Παίζουμε τον 1&over 3.5 της betshop.gr στο 3.00.

Άντερλεχτ - Σεντ Ετιέν: Η Άντερλεχτ είναι 1η, η Σεντ Ετιέν θέλει ισοπαλία για να πάρει την 2η θέση. Προτείνουμε το Χ της betshop.gr στο 3.30.

Άστρα Πλοϊέστι – Ρόμα: Η Άστρα πρέπει πάση θυσία να νικήσει για να πάρει την 2η θέση. Μπορεί πρόκριση και με ισοπαλία, αρκεί η Αούστρια Βιέννης να μην κερδίσει μέσα στην Πλίζεν, στο άλλο ματς του ομίλου. Παίζουμε το Χ της betshop.gr στο 3.40, γιατί η Ρόμα δεν έχει κανένα λόγο να σκοτωθεί.

Σασσούολο - Γκενκ ΡΚ: Η ιταλική ομάδα έχει αποκλειστεί, ενώ η βελγική έχει ήδη περάσει, οπότε το θέμα είναι αν θα προκριθεί ως 1η  ή ως 2η, για να έχει καλύτερη κλήρωση στους «32». Η λογική λέει να προτιμήσουμε το διπλό της betshop.gr στο 3.30.

Κόνιασπορ – Γάνδη: Δεν μπορεί να αγνοηθεί ο άσος της betshop.gr στο 3.75. Οι Βέλγοι θα πρέπει να νικήσουν και δεν είναι καλύτεροι από τους Τούρκους. Είναι «δώρο» αυτή η απόδοση.

Osmanlispor FK – Ζυρίχη: Από… έμπνευση και μόνο, παίζουμε το διπλό της betshop.gr στο 4.85.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης