Ευκαιρίες σε όλους από Σίλβα

Ευκαιρίες σε όλους από Σίλβα

Με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα παρατάξει ο Μάρκο Σίλβα τον Ολυμπιακό στο σημερινό κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ευκαιρίες σε όλους από Σίλβα
Με ιδιαίτερο προβληματισμό αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό τις εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το ενδεχόμενο Grexit των συλλόγων από τις διεθνείς διοργανώσεις. 

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό, με τον Μάρκο Σίλβα να προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να κρατήσει στην «τσίτα» τους παίκτες του για τους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος και… ίσως τον τελικό του Κυπέλλου. 

Κλείσιμο
Απόψε ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανθρακικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 3, ΣΠΟΡΤ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Το κίνητρο υπάρχει αφού οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να διατηρήσουν το απόλυτο στην έδρα τους, ελπίζοντας την επόμενη χρονιά να σπάσουν το σχετικό ρεκόρ της ΑΕΚ. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μάρκο Σίλβα σκοπεύει να δώσει χρόνιο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες, στους οποίους δίνει την ευκαιρία να αποδείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. 

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο αντί του Ρομπέρτο, με την άμυνα να αποτελείται από τους Σαλίνο, Βούρο, Μποτία και Τσιμίκα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κασάμι με τον Καμπιάσο, με τους Πάρντο (ή Σεμπά) και Ερνάνι στα πλάγια. 

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τσόρι και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πουλίδο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Σιόβας και Ζντιέλαρ. Εκτός έμεινε ο Φουστέρ λόγω στομαχικών διαταραχών.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης