Θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό μακρύ προσαγωγό έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νάνο για το πρόβλημα που αποκόμισε στην ήττα (4-2) του Παναθηναϊκού από τη SKODA Ξάνθη
Ο Ισπανός μπακ αποχώρησε αναγκαστικά με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση της Πέμπτης και θα ακολουθήσει αποθεραπεία για τις επόμενες δέκα μέρες.
Στη σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου, ο Μάρκους Μπεργκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, έχοντας απουσιάσει από το ματς με τους Ακρίτες λόγω ίωσης.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.