ΠΑΟΚ: Το... σκέφτεται και απαντάει ο Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ: Το... σκέφτεται και απαντάει ο Αθανασιάδης

To νέο ραντεβού των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε αλλά δεν υπήρξε τελική συμφωνία

ΠΑΟΚ: Το... σκέφτεται και απαντάει ο Αθανασιάδης
Όσοι πίστευαν μέσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως η ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη θα ήταν εύκολη υπόθεση τελικώς... γελάστηκαν, διότι μόνο έτσι δεν εξελίχθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr o διεθνής επιθετικός συναντήθηκε και σήμερα με ανθρώπους της ΠΑΕ, παρότι από κύκλους του σωματείου έβγαινε η ενημέρωση πως αυτό το ραντεβού αναβλήθηκε για την Παρασκευή (12/9). Μάλιστα όπως προκύπτει ο Αθανασιάδης μιλάει σχεδόν κάθε μέρα με παράγοντες της ομάδας για το συγκεκριμένο θέμα.

Τα λέει κυρίως με τον Ζήση Βρύζα. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε, για να γίνει πράξη το deal. Να επέλθει μία συμφωνία για το νέο συμβόλαιο (έως το 2018). Αυτή όμως, όπως θα περίμεναν στην Τούμπα, δεν ήρθε και όπως δείχνουν οι εξελίξεις δεν είναι τόσο εύκολο να επιτευχθεί. Η διαφορά στο οικονομικό παραμένει, ενώ πλέον όλη αυτή κατάσταση έχει... φθείρει και τον ποδοσφαιριστή, παρότι ο ίδιος δεν το δείχνει στις προπονήσεις, αλλά και στα επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Πλέον δεν είναι μόνο η οικονομική παράμετρος που παίζει τον ρόλο της για τον παίκτη. Είναι η προοπτική. Το μέλλον με την ομάδα. Ο Κλάους μετά και το σημερινό (11/9) ραντεβού με τον ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να σκέφτεται πλέον και το μέλλον του εκτός Τούμπας καθώς είναι σε μια ηλικία που οι περισσότεροι παίκτες δοκιμάζουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Έχει φιλοδοξίες και θέλει να ανεβάσει την καριέρα του ένα... σκαλί παραπάνω. Αυτή την στιγμή ο Αθανασιάδης δεν έχει δεχθεί επίσημη κρούση από κάποια ομάδα από το εξωτερικό ή την Ελλάδα.

Κλείσιμο
Ωστόσο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για αυτόν από αρκετούς συλλόγους. Ενδιαφέρον το οποίο μπορεί να μετουσιωθεί σε πρόταση από ομάδες των Αθηνών, αλλά και από το εξωτερικό (σ.σ. Γερμανία και Ιταλία). Είναι πολύ πιθανόν ο παίκτης μέχρι και το τέλος της εβδομάδας να ξεκαθαρίσει την θέση του και γύρω από όλο τον... ντόρο, που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του με αφορμή το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν το σκέφτεται ακόμα πριν πάρει την τελική του απόφαση και ενώ σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος από κάποια πράγματα και συμπεριφορές από την ομάδα. Ο Κλάους πάντως ξεκαθαρίζει άμεσα την θέση και την στάση του και ενώ δεν αποκλείεται να τα πει ξανά με τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά από την άλλη δεν έχει σταματήσει τις προσπάθειές του να για... κλειδώσει την συμφωνία με τον παίκτη και φυσικά η... αγωνία παρατείνεται... Νεότερα μπορεί να υπάρξουν ακόμα και τα ξημερώματα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης