Στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει, εκτός απροόπτου, την καριέρα του ο Τόμας Ντε Βινσέντι
Παίκτης του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να θεωρείται ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο κυπριακός σύλλογος γνωστοποίησε πως ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και πλέον απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί το «deal».
Την εξέλιξη επιβεβαιώνει και η πλευρά των ερυθρόλευκων, που γνωστοποιεί ότι ο παίκτης θα αγωνιστεί στους γαλαζοκίτρινους ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη κατ’ αρχήν συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Tomas Sebastian De Vincenti.
Κλείσιμο
Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, θα ενεργοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων που είναι προγραμματισμένες για αύριο».
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών