Ακόμη πιο παραγωγικός από ό,τι είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, σε συνέντευξή του στην A Bola.
«Ξέρω ότι αυτό που θα πω μπορεί να προκαλέσει συζητήσεις, αλλά δεν με νοιάζει. Αν ο Ρονάλντο έπαιζε στην Μπαρτσελόνα θα πετύχαινε 120 γκολ κάθε χρόνο. Είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου και παίζοντας για την καλύτερη ομάδα θα σκόραρε τόσο πολύ. Αν αγωνιζόταν σε μια ομάδα με 75% κατοχή σε κάθε ματς, θα ήταν σαν να έπαιζε τρεις φορές σε έναν αγώνα», δήλωσε.
Παράλληλα ο διάσημος ατζέντης εξήρε τον… πελάτη του δίχως να αποφύγει τις υπερβολές. «Είναι απίθανο να βρεθεί άλλος σαν τον Κριστιάνο στα επόμενα 500 χρόνια. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης, παίζει και με τα δύο πόδια, με το κεφάλι και θυσιάζεται για την ομάδα. Είναι δύο επίπεδα πάνω από κάθε άλλον παίκτη στον κόσμο».
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.