Νταμπίζας: Ο ΠΑΟ έχει σοβαρότερα προβλήματα να ασχολήθει από την εναντίον μου επίθεση

Νταμπίζας: Ο ΠΑΟ έχει σοβαρότερα προβλήματα να ασχολήθει από την εναντίον μου επίθεση

Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων έβαλε τέλος στο θέμα Ντιαρά ενώ άφησε ανοιχτό παράθυρο μόνο για στράικερ, δηλαδή τον Φιγκερόα

Τη Δευτέρα απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες για τη φωτιά στη Σάμο
Νταμπίζας: Ο ΠΑΟ έχει σοβαρότερα προβλήματα να ασχολήθει από την εναντίον μου επίθεση
Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, τόνισε ότι το ρόστερ της ομάδας ολοκληρώθηκε κατά ένα μεγάλο ποσοστό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

Αρχικά ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ μας, περιμένουμε κάποιες κινήσεις ελευθέρων ποδοσφαιριστών, συναντήσαμε πολλές δυσκολίες στις τελευταίες μεταγραφές τις οποίες παρουσιάσαμε σήμερα».

Κλείσιμο
Για τον Ατζαγκούν: «Από πλευράς χαρακτηριστικών έχει διαφορετικό στυλ από τους υπόλοιπους του κέντρου. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κριτήριο για μας. Τον παρακολουθήσαμε στο Μουντιάλ και είδαμε χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι μπορεί να εξελιχθεί ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Η ομάδα του είναι η μοναδική που πληρώσαμε για ποδοσφαιριστή διότι μιλάμε για μια επένδυση που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει σε βάθος χρόνου».

Για τον Πράνιτς: «Υπήρξε ένα μεγάλο θέμα με την Σπόρτινγκ, είχαμε επαφή εδώ και αρκετό καιρό του δείξαμε πόσο τον θέλουμε κάτι που έκανε και ο ίδιος υπήρξε μια πολύ καλή συνεργασία για να περάσουμε τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν και είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα και είναι μπόνους ότι μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις, είναι μεγάλη προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο και θα βοηθήσει τους νέους. Αυτός ο Μπεργκ και ο Μέντες έχουν και αυτόν τον ρόλο και είναι πολύ σημαντικό ότι το έχουν αντιληφθεί και οι ίδιοι αυτό».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης