Μαίρη Συνατσάκη: Δεν μου αρέσει το «ο κύριος της κυρίας», απαντά μετά το σχόλιο του Ψινάκη στον Στρατή ότι δεν τον συμπαθούσε εξαιτίας της

Μαίρη Συνατσάκη: Δεν μου αρέσει το «ο κύριος της κυρίας», απαντά μετά το σχόλιο του Ψινάκη στον Στρατή ότι δεν τον συμπαθούσε εξαιτίας της

H Instagrammer τοποθετήθηκε για το περιστατικό που είχε συμβεί στο J2US πριν από έναν μήνα 

sinatsakia
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στο σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης για την ίδια στον αέρα του «J2US».

Συγκεκριμένα, η Ιnstagrammer είχε βρεθεί στο στόχαστρο του μάνατζερ πριν από έναν μήνα στον αέρα της εκπομπής, καθώς είχε πει στον σύντροφό της, Ίαν Στρατή: «Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το ΜeΤoo».

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για πρώτη φορά για το περιστατικό στην εμφάνισή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», το πρωί της Δευτέρας.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1kb1qz3zo0h)
Κλείσιμο

Συγκεριμένα, αποκάλυψε: «Το έβλεπα στο Web Tv και είχε μια μικρή χρονοκαθυστέρηση. Και ξεκινάει η πρώτη ατάκα του Ηλία Ψινάκη “Δεν σας συμπαθούσα λόγω της γυναίκας σας” και χτυπάει το τηλέφωνο από τον Ίαν και μου λέει “Το είδες;”. Και του λέω: "Το βλέπω τούτη τη στιγμή».

Στη συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη τόνισε: «Αρχικά, το θεωρώ άδικο για εκείνον, δηλαδή πραγματικά τον βλέπω, τον θαυμάζω, χαίρομαι που υπάρχει αυτό το σόου και μπορούν να δουν κι άλλοι άνθρωποι τι κάνει, πόσα πράγματα έχει, το ταλέντο του. Το θεώρησα λάθος στιγμή και λάθος χώρο και όλο λάθος να αναφερθούν σε μένα. Επίσης δεν μου αρέσει το “ο κύριος της κυρίας”. Όπως δεν μου αρέσει να μιλάνε για μια γυναίκα ως προέκταση του άνδρα της, όπως αντίστοιχα να μιλάνε και για τον άνδρα ως προέκταση της γυναίκας του. Τι παλαιολιθικό στερεοτυπικό είναι αυτό. "Δεν σας συμπαθούσα, επειδή η γυναίκα σας..."».

Επίσης, η Μαίρη Συνατσάκη υποστήριξε ότι ορισμένα κινήματα έχουν πια φορτιστεί με αρνητική χροιά: «Έχουν αρχίσει να φορτίζονται πολύ αρνητικά λέξεις και φράσεις όπως το MeToo και ο φεμινισμός. Όπως και το "πολιτικά ορθό" πρώτα νιώθεις ότι έχεις πει κάτι λάθος. Νιώθω ότι έχει ειπωθεί τόσο πολύ η αντίθετη άποψη για αυτά τα πράγματα και προσπαθούμε να τα παρουσιάσουμε σαν το κακό πράγμα. "Ώχου, πάλι με το πολιτικό ορθό", "ώχου, με την πατριαρχία πάλι"».

Αναλυτικά το περιστατικό

Ένταση επικράτησε στο J2US το Σάββατο 27 Απριλίου, όταν ο Hλίας Ψινάκης εμφανίστηκε ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή, καθώς η τραγουδίστρια κάνει περιοδεία στην Αυστραλία.

Αμέσως μετά την εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή, τα σχόλια του μάνατζερ για τη σύντροφό του coach, Μαίρη Συνατσάκη, δεν ήταν και τα καλύτερα. Όπως φάνηκε, ο Ηλίας Ψινάκης όχι μόνο δεν συμπαθεί την instagrammer, αλλά το εξέφρασε και δημόσια, εξηγώντας τους λόγους.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0vnpcdmp4rl)

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της κριτικής στο ζευγάρι του σόου, ο Ηλίας Ψινάκης είπε απευθυνόμενος στον Ίαν Στρατή: «Δεν σας είχα δει ποτέ live μόνο στο ίντερνετ και είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα» ανέφερε ο guest κριτής του J2US με τον Ίαν Στρατή να μην δίνει καμία απάντηση και να χαμογελάει.

«Άρα, ούτε και εμένα» αποκρίθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς είναι από τις πρώτες Ελληνίδες που βγήκαν δημόσια και μίλησαν για το #metoo, με τον Ηλία Ψινάκη να της απαντάει πως εκείνη τη συμπαθεί και μάλιστα πάρα πολύ.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου


Τελευταία ημέρα ενδοσχολικών εξετάσεων για την Γ’ λυκείου

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» - Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές στην Πάρνηθα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης