Ο Λίνο έχει υποστεί θλάση β' βαθμού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 4 με 5 εβδομάδες.
Μετά τον Λίαμ Λόρενς και ο Λίνο δεν μπορεί να υπολογίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα πλάνα του Χουμπ Στέφενς. Ο Βραζιλιάνος όπως ανέφεραν οι γιατροί υπέστη θλάση β' βαθμού και θα απουσιάσει περίπου 4 με 5 εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.
Ετσι, ο Ολλανδός τεχνικός του «δικεφάλου» έχει ακόμα έναν πονοκέφαλο για τη συνέχεια της Super League, αλλά και τον μεγάλο επαναληπτικό με τη Σάλκε την Τρίτη στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.