Ριζότο με μανιτάρια πλευρώτους

Ριζότο με μανιτάρια πλευρώτους

Κρεμώδες και γευστικό, ένα ριζότο που μπορείτε άνετα να ετοιμάσετε και στο κυριακάτικο ή γιορτινό τραπέζι.

rizoto_manitaria_NET
Διαδικασία
Σκουπίζετε με βρεγμένο πανί τα μανιτάρια και με ένα μικρό μαχαιράκι αφαιρείτε το σκληρό κοτσανάκι τους. Τα κόβετε σε λωρίδες.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το μισό βούτυρο. Ρίχνετε το κρεμμύδι και το ρύζι και σοτάρετε το ρύζι ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να απορροφήσει όλο το βούτυρο. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και ανακατεύετε καλά.

Ρίχνετε μία κουτάλα από το ζωμό κοτόπουλου ανακατεύοντας συνέχεια να απορροφηθεί. Ρίχνετε άλλη μία κουτάλα και ανακατεύετε μέχρι να απορροφηθεί. Η διαδικασία αυτή θέλει προσοχή και συνεχές ανακάτεμα.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης