Εύη Καρακώστα: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που «γιόρτασε» την 4η Ιουλίου

Εύη Καρακώστα: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που «γιόρτασε» την 4η Ιουλίου

Περιχαρής και αγκαλιά με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ

Εύη Καρακώστα: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που «γιόρτασε» την 4η Ιουλίου
Δεν κρύβουν την… αγάπη τους για τη μοναδική υπερδύναμη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που κάποτε διαδήλωναν, φωνάζοντας «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι».

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της εκλεγμένης στη Β' Πειραιά βουλευτού του κυβερνώντος κόμματος, Εύης Καρακώστα, η οποία συμμετείχε στην εκδήλωση για την 4η Ιουλίου, την ημέρα της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας για τις ΗΠΑ, που έγινε στην οικία του Αμερικανού πρέσβη και περιχαρής φωτογραφήθηκε τον κ. Τζέφρι Πάιατ.

Κλείσιμο
Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, στην οποία περιέλαβε και άλλες φωτογραφίες με τους υπουργούς Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, και Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, που επίσης έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της αμερικανικής πρεσβείας.

Η ανάρτηση της κυρίας Καρακώστα έγινε δεκτή από το «κοινό» της με ποικίλα σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία είναι επικριτικά ή ειρωνικά. «Σύντροφοι τους γιανκηδες τους μισώ! Μην χασκογελατε σαν τους δεξιούς!» γράφει ένας από τους ακόλουθους της βουλευτού, ενώ άλλος συμπληρώνει: «Ρίξτε τον καπιταλισμό από μέσα!».








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης