Δανέλλης: Κάποιοι φλερτάρουν με την ιδέα του αριστερού παρακράτους

Δανέλλης: Κάποιοι φλερτάρουν με την ιδέα του αριστερού παρακράτους

Ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να παραμένει θεατής και βεβαίως ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει εκτεθεί ιδιαιτέρως, τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού

Δανέλλης: Κάποιοι φλερτάρουν με την ιδέα του αριστερού παρακράτους
Για «φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ  με το «αριστερό παρακράτος» έκανε λόγο ο κ. Σπύρος Δανέλλης κατά την τοποθέτησή του στην Βουλή με αφορμή τις αποκαλύψεις Πανούση επισημαίνοντας ότι «ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να παραμένει θεατής και βεβαίως ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει εκτεθεί ιδιαιτέρως».

«Ο τόπος, η κοινωνία, οι πολίτες και ιδιαίτερα η αριστερά έχουν πληρώσει εξαιρετικά υψηλό τίμημα κατά το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, στο παρακράτος της δεξιάς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ποταμιού για να προσθέσει:

Κλείσιμο
«Δεν πιστεύουμε αυτές τις ημέρες τα μάτια και τα αυτιά μας ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να φλερτάρει ή να ανέχεται εκείνους που αποδεδειγμένα φλερτάρουν με την ιδέα του αριστερού παρακράτους. Δεν είναι δυνατόν να αποδεχόμαστε κάποιους οι οποίοι μπορεί να παζαρεύουν νομοσχέδια με καταδίκους του κοινού ποινικού δικαίου ή απεχθείς τρομοκράτες. Αυτό είτε γίνεται από αφέλεια, είτε από ιδεοληψία, είτε από μικροκομματικές ιδιοτέλειες είναι αποκρουστικό και εξαιρετικά επικίνδυνο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης