H Ζωή τρόλαρε τον Λαφαζάνη στο ουζάκι στη Νίκαια: Παναγιώτη πήγες Νομισματοκοπείο;

H Ζωή τρόλαρε τον Λαφαζάνη στο ουζάκι στη Νίκαια: Παναγιώτη πήγες Νομισματοκοπείο;

«Εσύ άλλαξες το λάστιχο;» η απάντηση από τον Στάθη Σταυρόπουλο - Παρών και ο Μανώλης Γλέζος που θυμήθηκε ιστορίες από το παρελθόν

H Ζωή τρόλαρε τον Λαφαζάνη στο ουζάκι στη Νίκαια: Παναγιώτη πήγες Νομισματοκοπείο;
Σε ουζερί στην περιοχή της Νίκαιας συναντήθηκε με δημοσιογράφους και υποψήφιους με την Λαϊκή Ενότητα ο πρόεδρος του κόμματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης έφτασε στο ουζερί επί της Παναγή Τσαλδάρη λίγο πριν τις 14:00 χωρίς αστυνομική παρουσία συνοδευόμενος από μέλη της Λαϊκής Ενότητας. Ο κ. Λαφαζάνης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των πρόωρων βουλευτικών εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου, τονίζοντας πως η Λαϊκή Ενότητα θα παραμείνει συνεπής στην αντιμνημονιακή πολιτική και θα υπερασπιστεί το "όχι" του ελληνικού λαού μέχρι το τέλος.

Κλείσιμο


Λίγο μετά τις 3 στο ουζερί έφτασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους παριστάμενους. Αφού χαιρέτισε τον Μανώλη Γλέζο και τους υπόλοιπους υποψήφιους βουλευτές η κυρία Κωνσταντοπούλου χαιρέτισε και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στον οποίο είπε χαριτολογώντας «τι έγινε Παναγιώτη, πήγες στο Νομισματοκοπείο;». Η απάντηση δεν ήρθε από τον χαμογελαστό επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας αλλά από τον Στάθη Σταυρόπουλο που είπε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου «Ζωή εσύ άλλαξες το λάστιχο;».





Παρόντες στο γεύμα ήταν ο Μανώλης Γλέζος που έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους παρευρισκομένους, ο επικεφαλής του Επικράτειας, Στάθης Σταυρόπουλος κι οι υποψήφιοι βουλευτές Κώστας Ήσυχος, Στάθης Λεουτσάκος, Δημήτρης Στρατούλης, Μάνια Μπαρσέφσκι και Βασίλης Πριμικύρης.






Ο Κώστας Ήσυχος




Ο Στάθης Λεουτσάκος


Ο Κώστας Ήσυχος και ο Στάθης Σταυρόπουλος













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης