Μαξίμου: Ευπρόσδεκτο το έκτακτο Eurogroup, θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας

Μαξίμου: Ευπρόσδεκτο το έκτακτο Eurogroup, θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας

Τι θα πει ο Γ.Βαρουφάκης στους 18 ομολόγους του υπουργούς Οικονομικών - Σε έκτακτη σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλ.Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο προσδιορίστηκαν τα επόμενα βήματα ενόψει του έκτακτου Εurogroup της ερχόμενης Τετάρτης

Μαξίμου: Ευπρόσδεκτο το έκτακτο Eurogroup, θα παρουσιάσουμε τις θέσεις μας
Να αποφορτίσει την πίεση που ασκείται και την ασφυκτική περιρρέουσα ατμόσφαιρα, εξαιτίας του κρεσέντο των ευρωπαϊκών παρεμβάσεων, προσπαθεί η κυβέρνηση.

Σε έκτακτη σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο (Δραγασάκης, Βαρουφάκης, Σταθάκης, Τσακαλώτος) συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα και κυρίως συζητήθηκε η στάση της ελληνικής κυβέρνησης ενόψει του έκτακτου Εurogroup της ερχόμενης Τετάρτης.

Κλείσιμο
Πηγές του Μαξίμου τονίζουν ότι «ήταν μία εξέλιξη απολύτως αναμενόμενη από την πλευρά της Κυβέρνησης και απολύτως ευπρόσδεκτη» και σημείωναν ότι «εκεί θα παρουσιάσει ο Υπουργός Οικονομικών τις θέσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης, όπως αυτές ανταποκρίνονται στη νωπή εντολή που έλαβε από τον ελληνικό λαό με σκοπό την αμοιβαία επωφελή συμφωνία σε σύντομο χρονικό διάστημα». Η γραμμή που ακολουθεί το Μαξίμου εξακολουθεί να είναι σε αυτή τη λογική συγκερασμού της λαϊκής εντολής και της σύγκλισης με τους εταίρους.

Στη σύσκεψη αποτιμήθηκαν τα ταξίδια των κυρίων Τσίπρα και Βαρουφάκη σατο εξωτερικό, καθώς και οι προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης  και δόθηκαν κατευθύνσεις από τον Πρωθυπουργό προς του Υπουργούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης