Διακαναλική συνέντευξη Τσίπρα σε ΚΟΝΤΡΑ, ACTION 24 και EXTRA 3

Διακαναλική συνέντευξη Τσίπρα σε ΚΟΝΤΡΑ, ACTION 24 και EXTRA 3

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ταυτόχρονα σήμερα το βράδυ στις 9 – ενώ θα έχει μαγνητοσκοπηθεί από το μεσημέρι

Διακαναλική συνέντευξη Τσίπρα σε ΚΟΝΤΡΑ, ACTION 24 και EXTRA 3
Τρία μικρά κανάλια επέλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για να δώσει την πρώτη του διακαναλική συνέντευξη και να σηματοδοτήσει πειστικά την σταθερή επιλογή του να συγκρουστεί με τα «μνημονιακά κανάλια της διαπλοκής», όπως συχνά λέει, όταν αναφέρεται στους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ταυτόχρονα σήμερα το βράδυ στις 9 – ενώ θα έχει μαγνητοσκοπηθεί από το μεσημέρι – από το Κόντρα, το Action 24 και το Extra 3. Οι δημοσιογράφοι που θα πάρουν τη συνέντευξη, για λογαριασμό των καναλιών αυτών είναι αντίστοιχα, οι Μάκης Κουρής, Βασίλης Ταλαμάγκας και Άκης Παυλόπουλος.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας θα είναι και πάλι ιδιαίτερα οξύς για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον Αντώνη Σαμαρά, αμφισβητώντας ευθέως τα όσα λέει ο πρωθυπουργός περί εξόδου της χώρας από το μνημόνιο, ενώ θα επιτεθεί και στο ΠΑΣΟΚ, ειδικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, επιχειρώντας να απαντήσει στα όσα έγιναν με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις της Βουλής και την προσωπική τους σύγκρουση.

Είναι επίσης βέβαιο ότι θα εκφράσει και τη δυσφορία του για την αμφιλεγόμενη στάση του Φώτη Κουβέλη, επειδή ο τελευταίος δεν στήριξε στη Βουλή την πρόταση δυσπιστίας κατά του Γιάννη Στουρνάρα.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης