Josephine στο «ΟΛΑ»: Βιάστηκα να πάω στη Eurovision

Josephine στο «ΟΛΑ»: Βιάστηκα να πάω στη Eurovision

Το σέξι video clip για το νέο της τραγούδι «Εσύ και εγώ», η γεύση που της άφησε η συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, το 2014 και η συνεργασία με την Καίτη Γαρμπή

Josephine στο «ΟΛΑ»: Βιάστηκα να πάω στη Eurovision
Καλεσμένη στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά», ήταν το βράδυ της Δευτέρας, η Josephine. Η τραγουδίστρια μίλησε για το σέξι video clip για το νέο της τραγούδι «Εσύ και Εγώ», τη «γεύση» που της άφησε η συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό για τη Eurovision και για τη συνεργασία της με την Καίτη Γαρμπή, στο «Apotheke».

«Σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό! Είπαμε να βγάλουμε κάτι πιο ξένο, πιο fun! Και είπαμε να βγάλουμε κάτι girly. Το τραγούδι λέγεται ''Εσύ και Εγώ'' και μου αρέσει πάρα πολυ!»,
είπε για το νέο της video clip.
Κλείσιμο

Για τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό στη Eurovision, το 2014, τόνισε:
«Δεν ήταν το καλύτερο μου. Δεν το ευχαριστήθηκα. Ξέρεις είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα νέο παιδί, να βγαίνει και να είναι εκτεθειμένο».

«Φέτος με την απευθείας ανάθεση στη Eurovision, μας στέρησαν να ''θάψουμε΄΄ τους υπόλοιπους», της είπε ο Θέμος.
«Οι Έλληνες κριτικάρουν πάρα πολύ εύκολα έναν καλλιτέχνη. Αλλά είναι δύσκολο. Τότε είχα ξεκινήσει ήδη στον Νίκο Βέρτη, τρεις μήνες τραγουδούσα και πήγα σε κάτι τόσο μεγάλο. Και προφανώς δεν μου βγήκε τόσο καλά όσο ήθελα. Πρέπει να έχεις εμπειρία για να πας να κάνεις κάτι τόσο μεγάλο. Βιάστηκα να το κάνω...Το άγχος και όλο αυτό...!», τόνισε η Josephine.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης