Ακόμη ένα ταλέντο του αποκάλυψε ο Κωσταντίνος Μπογδάνος. Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ βρέθηκε στη Μύκονο καλεσμένος σε πάρτυ γενεθλίων φίλης του.
Το γλέντι είχε ανάψει με την τραγουδίστρια και την μπάντα να δίνουν το ρυθμό. Τότε ο δημοσιογράφος αποδεχόμενος την πρόσκληση της τραγουδιστριας ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να ροκάρει, εντυπωσιάζοντας το κοινο με τις φωνητικές του ικανότητες.
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τραγούδησε το «Roadhouse Blues» των Doors αλλά και τον «Μπάμπη τον Φλου».
Μαλιστα ο δημοσιογράφος πρόκειται να βγάλει cd στις αρχές του νέου έτους, οχι με... ποιήματα, αλλα με ροκ επιτυχίες!
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.