«Έφυγε» από τη ζωή στα 40 του χρόνια ο συνεργάτης του καναλιού Alter, Στέλιος Πρίντεζης

«Έφυγε» από τη ζωή στα 40 του χρόνια ο συνεργάτης του καναλιού Alter, Στέλιος Πρίντεζης

Πάλεψε δυο χρόνια για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δυστυχώς νικήθηκε από τη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS)

«Έφυγε» από τη ζωή στα 40 του χρόνια ο συνεργάτης του καναλιού Alter, Στέλιος Πρίντεζης
Ο Στέλιος Πρίντεζης, ήταν για χρόνια συνεργάτης του Alter, χαμογελαστός, πρόθυμος και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το προσωπικό του καναλιού. Δυστυχώς έφυγε για πάντα το περασμένο Σάββατο, νικημένος από τη νόσο του  κινητικού νευρώνα (ALS), μόλις στα 40 του χρόνια.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με άρθρο του το πρώην στέλεχος του καναλιού,Πέρης Χαλάτσης, γράφοντας μεταξύ άλλων : «Ήταν τεχνικός στο γραφείο κίνησης. Πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος. Πρόθυμος με όλους.  Ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του σταθμού. Ήταν πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών. Και για αυτά τα παιδιά, για να μην τους λείπει τίποτα πολλές φορές δούλευε διπλή βάρδια.
Πάλεψε δυο χρόνια με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δυστυχώς νικήθηκε από τη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS)».
Κλείσιμο



Ήταν τεχνικός στο γραφείο κίνησης. Πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος. Πρόθυμος με όλους. Ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του σταθμού. Ήταν πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών. Και για αυτά τα παιδιά, για να μην τους λείπει τίποτα πολλές φορές δούλευε διπλή βάρδια.
Πάλεψε δυο χρόνια με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δυστυχώς νικήθηκε από τη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS) .

Η κηδεία του έγινε σήμερα Τρίτη στο Κοιμητήριο του Σχιστού. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης