Survivor 2024: Πάλεψαν και για τον βγαλμένο ώμο του Φάνη, κλείδωσε η τετράδα των μονομάχων - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Πάλεψαν και για τον βγαλμένο ώμο του Φάνη, κλείδωσε η τετράδα των μονομάχων - Δείτε βίντεο

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Φάνη, ο ματιασμένος, ο εκνευρισμός της Δαλάκα, ο... Αλέφαντος και η μάχη για την 4η ασυλία

MixCollage-23-May-2024-01-42-AM-8517
Οι παίκτες της μπλε ομάδας έκαναν το 2-2 στις ασυλίες της 20ης εβδομάδας του Survivor 2024 και πλέον στην αρένα των μονομάχων υπάρχει ισορροπία με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να γίνεται ο 4ος που θα αγωνιστεί για την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μαζί με τον συμπαίκτη του Χριστόφορο Ταξίδη και τους «μπλε» Ντάνιελ Νούρκα και Σταμάτη Ταλαδιανό. Τον ηττημένο από την τετράδα περιμένει η Δώρα Νικολή στην τελική μονομαχία που θα γίνει στις 30/5. Οπότε ούτε αυτή την Πέμπτη το βράδυ (23/5) θα υπάρξει αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/5) ο 3ος υποψήφιος, ο Ντάνιελ Νούρκα σχολίασε την απόφαση της ομάδας του να τον βγάλει στον τάκο, χαρακτηρίζοντάς την δίκαιη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ge2wwxquah)


Κλείσιμο
Από την άλλη πλευρά οι τρεις άνδρες της κόκκινης ομάδας εστίασαν στις δικαιολογίες που ακούστηκαν στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού για τις συνεχόμενες ήττες των τελευταίων ημερών, εκεί όπου ο Γιώργος Γκιουλέκας έμελλε να προσφέρει μια απολαυστική ατάκα εξηγώντας την δική του θεωρεία για τον ρόλο της ψυχολογίας στις ήττες και τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί του.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είπαν σαν δικαιολογία ήταν λίγο… χοιρινή – μοσχαρίσια! Ότι δηλαδή, εντάξει, τότε δεν είχε βρει τόσο καλά τις βολές. Όταν όμως έχεις τέσσερις ήττες, παίζει ρόλο και η ψυχολογία ρε φίλε. Και η αλήθεια είναι ότι και οι δυο ήττες του Φάνη είναι θέμα ψυχολογίας. Και η δικιά μου και της Κατερίνας. Τώρα, όταν χάνεις 5 ή 6 ή 7 ή 8 βολές και είσαι ο Φάνης, δεν έχεις καθαρό μυαλό. Οπότε και γι’ αυτό λέμε ότι είναι η κατάλληλη επιλογή πολλές φορές να κάνεις ένα βήμα πίσω γιατί ένας άλλος μπορεί να έχει πιο καθαρό μυαλό», ανέφερε ο παίκτης των Κόκκινων.

«Ακριβώς. Είναι σαν να πάω να εκτελέσω εγώ δύο πέναλτι και να τα χάσω. Εντάξει, στο τρίτο ρε φίλε δεν θα μπω μέσα! Από μόνος μου θα πω «έλα εσύ» γιατί εγώ είμαι λίγο αλλού» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους στην συζήτηση των τριών ανδρών της κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1gdzmggtgdl)


Οι Μπλε γνώριζαν πως σε περίπτωση ήττας στον τάκο θα έβγαινε αναγκαστικά ο Φάνης Μπολέτης. Ο παίκτης των μπλε αγωνίζεται με πρησμένο αστράγαλο και αυτό είναι που τον προβληματίζει για να βρεθεί στη μονομαχία, με την Δώρα να δηλώνει στο ceremony πως τόσο αυτή, όσο και οι Σταμάτης και Ντάνιελ θα παλέψουν για να... σώσουν τον Φάνη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ge4jwzuhf5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1gejflp3o55)


Σαν να μην έφτανε ο πρησμένος αστράγαλος του Φάνη, ήρθε και ένας ακόμα τραυματισμός να παγώσει τους συμπαίκτες του.

Την ώρα που ο παίκτης των Μπλε αγωνιζόταν με τον Τούρκο παίκτη του Survivor, Hilmi Cem χτύπησε σε ένα εμπόδιο καθώς έτρεχε με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος. «Του βγήκε ο ώμος και, με το που του κούνησε το χέρι, ξαναμπήκε! Μπήκε και βγήκε, φάνηκε το κόκαλο» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Δώρα Νικολή όταν έσπευσε να βρεθεί ο ιατρός του παιχνιδιού κοντά στον παίκτη της μπλε ομάδας που σφάδαζε πεσμένος στον στίβο μάχης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1gen5gf120p)


Λίγα λεπτά αργότερα, ο Φάνης Μπολέτσης στάθηκε στα πόδια του και παρά την σύσταση του γιατρού να μην αγωνιστεί μπήκε στο στίβο μάχης με ευθύνη του και κέρδισε τον πόντο για την ομάδα του κάνοντας το 4-2 για τους Μπλε. Όταν ολοκληρώθηκε το run, τότε ο παίκτης οδηγήθηκε στο ιατρικό προσωπικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1gf6754onq1)


Οι Κόκκινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 5-5, με τους Μπλε στη συνέχεια να παίρνουν κεφάλι τριών πόντων (8-5). Η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα μείωσε σε 8-7, όμως αυτός έμελλε να είναι και ο τελευταίος τους πόντους.

Ο Φάνης αγωνίστηκε ξανά και νίκησε τον Παπαχαραλάμπους για το 11-7, ενώ έκανε και μάθημα ελληνικών στις Τουρκάλες και ο Ντάνιελ έφερε το 12άρι για τους Μπλε και την ασυλία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ggb7ovaopd)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ggcnsyrvih)


Στο συμβούλιο του νησιού η συζήτηση ξεκίνησε με τον «ματιασμένο» Χριστόφορο, ο οποίος έριξε την ευθύνη στον Ντάνιελ, ενώ η Δώρα έβαλε στο παιχνίδι και τις Τουρκάλες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ggr5hw7xqx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1gh5zk5nn35)


Ωστόσο το θέμα που κυριάρχησε ήταν για το πως οι παίκτες βίωσαν τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση και όσα έγιναν στον στίβο μάχης μέχρι να τον δουν να ξαναβάζει τον ώμο του που εξαρθρώθηκε την ώρα του run.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1gh8k2a7sqx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ghu0bx6f95)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ghw098er2h)


Το άλλο θέμα που απασχόλησε ήταν ο εκνευρισμός της Κατερίνας Δαλάκα με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, ο οποίος άφησε το τελευταίο run και δεν πάλεψε μέχρι το τέλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ghycp6kwo1)


Στην κάλπη οι κόκκινοι επέλεξαν να ρίξουν στην αρένα τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, κλειδώνοντας έτσι την 4άδα για τις μονομαχίες αποχώρησης της Πέμπτης 23/5.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1gi87xw3amx)


«Περίμενα αυτό το αποτέλεσμα 100%, όπως έλεγε και ο μεγάλος Νίκος Αλέφαντος. Απολύτως αποδεκτό. Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, γιατί όλοι θα βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση ενδεχομένως κάθε εβδομάδα» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης των Κόκκινων.

Ένας από τους Σταμάτη Ταλαδιανό, Χριστόφορο Ταξίδη, Ντάνιελ Νούρκα και Γιώργο Παπαχαραλάμπους θα βρεθεί δίπλα στη Δώρα Νικόλη στην τελική μονομαχία που θα γίνει στις 30/5.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1gdg65t4uo9)




Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Ρίσι Σούνακ και Κιρ Στάρμερ στη μάχη των εκλογών - Γιατί πήρε την απόφαση ο πρωθυπουργός, τι περιμένουν οι Εργατικοί

TikTok: «Από Βίκινγκ έγινε Κέιτ Μος» - Επικά σχόλια για τον άνδρα που ξύρισε το μούσι του

Κύκλωμα εφοριακών ΔΟΥ Χαλκίδας: Η «Λίνα», η διεκπεραιώτρια, ο λογιστής και οι εκβιάσεις επιχειρηματιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης