Ο Easy 97,2 έτρεξε για τη ζωή!

Ο Easy 97,2 έτρεξε για τη ζωή!

Υποστήριξε και φέτος τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

Ο Easy 97,2 έτρεξε για τη ζωή!
Ο easy 97,2 υποστήριξε και φέτος τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και τον αγώνα Greece Race for the Cure με την ομάδα «Εasy Runners»

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με την έγκριση της Susan G. Komen, διοργάνωσε τον Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure, με την υποστήριξη του easy 97,2.

Ο φετινός αγώνας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου 2014 σε ένα κλίμα συγκίνησης και θαυμασμού.

Κλείσιμο


Ο easy 97,2 ήταν φυσικά εκεί και με την ομάδα «Easy Runners» βρέθηκε ανάμεσα στους 18.500 υποστηρικτές, που έτρεξαν ή περπάτησαν, στο Greece Race for the Cure, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης για τη νόσο

Η διοργάνωση, που επικοινωνήθηκε on air με την υποστήριξη του Easy 97,2, είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.



Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον καρκίνο του μαστού, η ενημέρωση για την ασθένεια και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσής της, καθώς και η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Τα καθαρά έσοδα από τον 6ο Αγώνα Greece Race for the Cure θα διατεθούν για την εκπόνηση προγραμμάτων με στόχο τη ψυχοκοινωνική στήριξη της γυναίκας που νοσεί και την προώθηση της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης