Ψωμιάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Με το σποτ των Jumbo σηκώθηκαν από τους καναπέδες μαχητές της ΝΔ

Ψωμιάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Με το σποτ των Jumbo σηκώθηκαν από τους καναπέδες μαχητές της ΝΔ

Για όσους ζητούν τη διαγραφή του απάντησε: «μπορεί έναν λαϊκό ηγέτη να διαγράψει ένα τυχαίο στέλεχος της ΝΔ; Ο Ψωμιάδης δεν ήταν τυχαίος, έχει προσφέρει μεγάλες νίκες»

Ψωμιάδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Με το σποτ των Jumbo σηκώθηκαν από τους καναπέδες μαχητές της ΝΔ
Το σποτ των Jumbo με τον ίδιο πρωταγωνιστή και μουσική τον παλαιό ύμνο της Νέας Δημοκρατίας υπερασπίστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας στο
ΘΕΜΑ 104,6.
Κλείσιμο

«Ξαναθυμηθήκαμε τη μεγάλη Νέα Δημοκρατία», «αυτό το σποτ ανεβάζει τη ΝΔ γιατί σηκώνει από τους καναπέδες κάποιους μαχητές γιατί θυμούνται ορισμένες μεγάλους αγώνες» είπε ο πρώην Νομάρχης.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με βασικότερη αυτή του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έκανε λόγο για γελοιότητα, ο κ. Ψωμιάδης ήταν εξαιρετικά καυστικός λέγοντας «αν κάποια μαϊμουδάκια, κάποια ιμιτασιόν ζήλεψαν την τότε Νέα Δημοκρατία και δυσαρεστήθηκαν έλεος». «Τολμούν τα άτομα αυτά και μιλάνε για τον Καραμανλή, τον Μητσοτάκη, τον Έβερτ;» αναρωτήθηκε ο πρώην νομάρχης.

Ο κ. Ψωμιάδης προανήγγειλε, μάλιστα, ότι το διαφημιστικό σποτ θα βγει ξανά στον «αέρα» το βράδυ της Δευτέρας με αλλαγμένη τη μουσική.

Το αρχικό σποτ που προκάλεσε αντιδράσεις:


Υποστήριξε, ακόμα, ότι δεν ήταν ο ίδιος που έκανε την επιλογή της μουσικής ενώ για όσους ζητούν τη διαγραφή του είπε «μπορεί έναν λαϊκό ηγέτη να διαγράψει ένα τυχαίο στέλεχος της ΝΔ; Ο Ψωμιάδης δεν ήταν τυχαίος, έχει προσφέρει μεγάλες νίκες».

Όπως είπε ό,τι έκανε το έκανε «αφιλοκερδώς γιατί πελάτης αυτής της εταιρείας αφού ήμουν ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες παιδικών παιχνιδιών, έπαιρνα κούκλες Ελ Γκρέκο».

Στην έρωτηση, τέλος, για το αν θα συμπορευθεί με τον Πάνο Καμμένο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε αρχικά ότι «κάτω από κάποιες προϋποθέσεις είμαι εδώ να συζητήσω με όλους» ενώ σε δεύτερη ερώτηση για το ενδεχόμενο σύμπραξης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αρκέστηκε στην απάντηση «άλλη ερώτηση».



Δείτε βίντεο: Jumbo: "Αποσύρουμε το τραγούδι, είχαμε άδεια από τον συνθέτη"


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης