Επεισοδιακή σύλληψη για κλέφτη φορτηγού στη Ροδόπη

Επεισοδιακή σύλληψη για κλέφτη φορτηγού στη Ροδόπη

Πάνω στον… ζόρικο δράστη, βρέθηκαν 13 ναρκωτικά χάπια, ενώ στην Ασφάλεια Κομοτηνής όπου προσήχθη διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει το φορτηγάκι την περασμένη Πέμπτη από την Θεσσαλονίκη

Επεισοδιακή σύλληψη για κλέφτη φορτηγού στη Ροδόπη
Η αριθμητική υπεροχή των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έβαλε τέλος στην προσπάθεια ενός νεαρού που είχε σπάσει το μπλόκο ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής προσπαθώντας να διαφύγει με κλεμμένο φορτηγάκι και μάλιστα πάλεψε μαζί τους, όταν τον καταδίωξαν και τον εγκλώβισαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 34χρονος Έλληνας δεν συμμορφώθηκε στο σήμα που του έκαναν να σταματήσει για έλεγχο και πάτησε γκάζι. Οι μοτοσικλετιστές της ΔΙ.ΑΣ. τον καταδίωξαν, αλλά κάποια στιγμή ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να ξεφύγει τρέχοντας. Όμως, βρέθηκε περικυκλωμένος από τους αστυνομικούς και αντιστάθηκε χτυπώντας τους, πριν καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν και να του βάλουν χειροπέδες.

Κλείσιμο
Πάνω στον… ζόρικο δράστη, βρέθηκαν 13 ναρκωτικά χάπια, ενώ στην Ασφάλεια Κομοτηνής όπου προσήχθη διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει το φορτηγάκι την περασμένη Πέμπτη από την Θεσσαλονίκη. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης που άσκησε σε βάρος του δίωξη για κλοπή, απείθεια, αντίσταση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης