Βρέθηκε κινητήρας μηχανής κλεμμένος πριν από επτά χρόνια!

Βρέθηκε κινητήρας μηχανής κλεμμένος πριν από επτά χρόνια!

Η κλοπή είχε δηλωθεί το 2010 από τον ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, αλλά παρά τις έρευνες ο κινητήρας δεν βρέθηκε τότε

Βρέθηκε κινητήρας μηχανής κλεμμένος πριν από επτά χρόνια!
Άλλαξε τουλάχιστον δυο φορές χέρια και μια… πόλη μέσα σε επτά ολόκληρα χρόνια ο κινητήρας που είχε κλαπεί από μια μοτοσικλέτα, αλλά τελικά βρέθηκε και αποδείχθηκε ότι έξι χρόνια μετά την κλοπή, κάποιος (που δεν είναι γνωστό αν ήταν ο δράστης) τον μεταπώλησε!

Η κλοπή είχε δηλωθεί το 2010 από τον ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, αλλά παρά τις έρευνες ο κινητήρας δεν βρέθηκε τότε. Τον εντόπισαν τώρα, όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δράμας, στην κατοχή ενός 52χρονου κατοίκου της πόλης και τον κατέσχεσαν για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Κλείσιμο
Ο 52χρονος αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει τον κινητήρα στις 19 Οκτωβρίου του 2016 από έναν συνομήλικό του Έλληνα, για τον οποίο ωστόσο δεν έχει διαπιστωθεί αν ήταν και αυτός που τον έκλεψε. Σε βάρος και των δύο σχηματίσθηκε δικογραφία από, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης