Δεν αφήνει ούτε την Κρήτη ο Εγκέλαδος: Νέος σεισμός 4 Ρίχτερ
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στη στεριά, μεταξύ Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας και πιο συγκεκριμένα δυτικά – νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας
Μια ακόμη σεισμική δόνηση μεγέθους της τάξεως των 4 Ρίχτερ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, και των 3,7 Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας, «ξύπνησε» τους Λασιθιώτες στις 5:05 σήμερα το πρωί.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στη στεριά, μεταξύ Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας και πιο συγκεκριμένα δυτικά – νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας και σε απόσταση 17 χιλιομέτρων δυτικά του Αγίου Νικολάου.
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 60 χιλιόμετρα. Η δόνηση έγινε αισθητή στον νομό Λασιθίου αλλά και στο Ηράκλειο, χωρίς όμως να προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.